ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣΕπιβεβαιώθηκαν, δια στόματος Δημήτρη Γιαννακόπουλου, οι φήμες που τον ήθελαν να καταθέτει  πρόταση για την αγορά μετοχών της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ....

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στο «κλειστό» της Λεωφόρου για να παρακολουθήσει  τον αγώνα ΠΑΟ – ΠΑΟΚ στο μπάσκετ  και όταν ρωτήθηκε για την πληροφορία που είδε το φως της δημοσιότητας σχετικά με την εμπλοκή του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός και απάντησε: «Ναι, είμαι θετικός. Τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και θα ενημερωθείτε σχετικά».
Σε ερώτηση που του έγινε αν πρόκειται να αποκτήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών, τόνισε λακωνικά: «Θα δούμε, θα ενημερωθείτε»!

Την ίδια ώρα, στελέχη  της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, σχολιάζοντας τη δήλωση Γιαννακόπουλου, τόνιζαν:«Περιμένουμε με μεγάλη μας χαρά την βοήθεια της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην προσπάθεια για την ανασυγκρότηση του Παναθηναϊκού μας».
Στο μεταξύ σε εξέλιξη βρίσκεται η σφοδρή σύγκρουσή του με την κυβέρνηση για τα γεννόσημα φάρμακα. Στην σύγκρουση οι Γιαννακόπουλοι χρησιμοποιούν όλα τους τα όπλα-ακόμη και την Πράσινη.

adonis