23 Νοε 2013

ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ, ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΕ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ. ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ. ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ!



maxΕπειδή παρακολούθησα το δελτίο την ημέρα με την καταστροφή που έγινε στην Ρόδο με απώλεια συμπολιτών μας και λόγω της αγανάκτησης και αηδίας σχετικά με αυτά που έλεγε ο κ.Μαχαιρίδης σας γνωρίζω ότι:.

maxairidis
α) Ο κ.Μαχαιρίδης ήταν ισόβιος νομάρχης στην δεκαετία του 1980
β) Πώς μετέβη στην Αστυπάλαια για να κάνη αυτοψία των καταστροφών με τι μεταφορικό μέσο!Μήπως ήταν εκεί πριν των καταστροφών!
γ)Το επάγγελμά του είναι πολιτικός μηχανικός.Είχε πολύ χρόνο να αξιοποιήσει τις γνώσεις του για να προγραμματίσει τα έργα προς αποφυγή όσων συνέβησαν,αλλά αυτός παραχωρούσε δημόσιες εκτάσεις(ολόκληρο βουνό) σε μεγαλοξενοδόχους για κατασκευή μεγάλων μονάδων.
δ) Στο σημείο που παρασύρθηκαν οι δύο συμπολίτες μας για να μη κατασκευάσουν μία γέφυρα διπλής ροής ( τα αυτοκίνητα που πηγαίνουν από την πόλη της Ρόδου προς το αεροδρόμιο περνάνε πάνω από μία παλαιά γέφυρα,ενώ αυτοί που επιστρέφουν περνάνε κάτω απο την γέφυρα μέσα από το ποτάμι πάνω σε μία μπαζωμένη λωρίδα.)
Η ευθύνη είναι συλλογική όχι μόνο της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και των βολευτών.
ANAΓΝΩΣΤΗΣ
 http://www.makeleio.gr/?p=30464