28 Νοε 2013

ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ «ΕΚΤΟΞΕΥΟΜΑΣΤΕ» ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΚΙ ΟΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟΛΟΓΟΙ



Καθόλου τυχαία δεν ήταν η πρόταση Καπερνάρου των ΑΝΕΛ για να γίνει στην Καλαμάτα  εξέδρα εκτόξευσης διαστημικών λεωφορείων για τουριστικούς σκοπούς....

Πρόκειται για μυστική συμφωνία του κόμματος ΑΝΕΛ του τουρίστα προέδρου Π. Καμμένου, που κλείστηκε με τους εξωγήινους, μέσω των εκπροσώπων τους στο πλανήτη Γη, Σπύρο Καμπιώτη και Γιάννη Μασσσέλο  γνωστού στο γαλαξιακό χώρο και σαν Galaktikos Iri Wolf .
Τη συμφωνία και τα οφέλη της ανάλυσε στη χθεσινή συνάντηση κοινή συνεδρίαση των Γραμματειών των ΑΝΕΛ, ο νέος ειδικός προεδρικός διαστημικός σύμβουλος Σπύρος Καμπιώτης, με την πρόσθετη κομματική ιδότητα που του αποδόθηκε, του ειδικού στατιστικολόγου, πέραν αυτής  του οδηγού ειδικού διαστημικού λεωφορείου !
Σε ερώτηση παρισταμένου γήινου, πως ο επανελθών στους ΑΝΕΛ που προηγούμενα τους κατάγγειλε στο διαδίκτυο, Σπύρος Καμπιώτης έγινε ειδικός αναλυτής στατιστικολόγος εκλογικών συστημάτων, κι ο ερωτών γήινος με την πλούσια εμπειρία στο στρατό του καθαρισμού της Καλλιόπης, δεν έγινε ειδικός υγιεινολόγος , πειστική απάντηση δεν δόθηκε από τους παρισταμένους  Σπυρίδωνα  Γαληνό τουρίστα του Β. Αιγαίου και τον ασκούμενο ψυχίατρο στους ΑΝΕΛ Ευάγγελο Λιάπη.
Ο Galaktikos Iri Wolf κατά γήινους Γιάννης Μασσέλος,  που κι αυτός επανέρχεται στους ΑΝΕΛ πακέτο με το Σπύρο Καμπιώτη, θα αναλάβει ρόλο γαλαξιακού αναχαιτιστή αεροσκαφών ψεκασμού και στρατολόγου εξωγήινων μελών στους ΑΝΕΛ, αφού τα γήινα μέλη αποχωρούν με διαστημικές ταχύτητες.