16 Νοε 2013

ΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΚΥΡ- ΦΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

EΞΩ ΚΥΡΙΑΚΟΣ - ΜΠΑΜΠΙΝΟΣ ΜΕΣΑ ΠΑΝΟΥΣΗΣ - ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ
ΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΚΟΟΥΤΣ ΚΥΡ- ΦΩΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Γράφει ο Mόδιστρος των Σ.ΑΝ.ΕΛ.
Δεν μας τα είπε καλά ο κυρ Φώτης προχτές. Υποτίθεται πως δεν ακούει κουβέντα και απορρίπτει την πρόταση της - ας μην...

γελιόμαστε σοβαρά υπολογίσιμης ακόμη στη Ν.Δ.- Ντόρας Μπακογιάννη για την επαναφορά της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση.

Όσοι όμως ψάχνουν πίσω από τις γραμμές και παρεισφρύουν στα πηγαδάκια της αριστεράς και της δεξιάς, ξέρουν πολύ καλά ότι ο Κουβέλης έχει βάλει όρους και προϋποθέσεις και συγκεκριμένες υποσημειώσεις για να ξαναγυρίσει στη ζεστή αγκαλιά του Αντώνη Σαμαρά και να πάρει πάνω του κομμάτι του κόστους της μνημονιακής χλαπάτσας.
Προϋπόθεση νούμερο ένα: Να πάει από εκεί που ήρθε και να μείνει στα αζήτητα ποιος νομίζεται; Ο… αγαπημένος αδελφός της Ντόρας, υπουργός διοικητικής μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος ούτε που πρόλαβε ο άνθρωπος να ζεστάνει τα…. καλώδια στην ηλεκτρική καρέκλα.

Στη θέση του, ο κυρ Φώτης ζητάει, να μπει ο Πανούσης, όχι ο Τζίμης, αλλά ο πρώην πρύτανης ο Γιάννης, ο εγκληματολόγος. Η εγκληματική σκέψη του κυρ Φώτη είναι η εξής: βάζω τον Γιάννη Πανούση που έχει σηκώσει, λένε στη ΔΗΜΑΡ, αρχηγικό μπαϊράκι αλλά δεν τον χαλάει να τον φωνάζουν και κύριε Υπουργέ, για να τον κάψω με κλωτσιά στην κορυφή. Πάει ο Πανούσης, πάει ο Κυριάκος και σίγουρα η Ντόρα δεν θα τα βάψει και μαύρα.

Προϋπόθεση νούμερο δύο: Να χαρεί τη σύνταξή του ο τέως πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων και νυν υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου. Το στυλ του "Μπαμπίνου" δεν ταιριάζει καθόλου στο ύφος του κυρ Φώτη που θα ήθελε στη θέση του κάποιον με αριστερές ανησυχίες και την ανάλογη κουλτούρα. Κι αυτός δεν είναι άλλος από την γνώριμη φιγούρα του Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος με τις σουρεαλιστικές πολιτικές του κόντεψε ακόμη και να… κουφάνει την τυφλή Θέμιδα. Τελείως ανάπηρη δηλαδή.

Τρέχοντας θα μπει ο κυρ Φώτης, λένε αριστερά και δεξιά εξτρέμ της πολιτικής, αν του κάνει τα χατήρια και πετάξει απ' έξω Κυριάκο και Μπαμπίνο. Άλλωστε ο κυρ Φώτης την πολιτική κυβίστηση την έχει στο αίμα του, αρκεί η δουλειά να γίνεται...