26 Νοε 2013

Θανατηφόρο τροχαίο στα Τέμπη...



Λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με νταλίκα.
Δυο νεκροί και πολλοί τραυματίες.
Δεκαοχτώ ασθενοφόρα σπεύδουν στο σημείο...
Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε πριν λίγο, στην Κοιλάδα των Τεμπών και στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας, ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με ...
το larissanet.gr, oι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σύγκρουση λεωφορείου του ΚΤΕΛ, με νταλίκα και ΙΧ και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν δύο νεκροί, πολλοί τραυματίες και άνθρωποι εγκλωβισμένοι.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα, το θανατηφόρο τροχαίο έγινε λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ όταν ο οδηγός Ι.Χ. επιβατηγού αυτοκινήτου επιχείρησε προσπεράσει λεωφορείο του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης.

Μάλιστα υπάρχει παιδί εγκλωβισμένο και σοβαρά τραυματισμένο στο Ι.Χ., ενώ σοβαρά φέρεται να έχει τραυματιστεί και ο οδηγός του φορτηγού.

Το Ι.Χ. συγκρούστηκε μετωπικά με φορτηγό που έρχονταν από το αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, με αποτέλεσμα να βρει επιτόπου τραγικό θάνατο ο οδηγός του Ι.Χ. Σοβαρά φέρεται να έχει τραυματιστεί και ο οδηγός του φορτηγού.


Δεκαοχτώ ασθενοφόρα από όλη τη Θεσσαλία σπεύσουν στα Τέμπη, όπου επικρατεί χαοτική κατάσταση. Η κυκλοφορία έχει διακοπεί και έχουν σχηματιστεί ουρές χιλιομέτρων στην εθνική οδό και στα δυο ρεύματα.