28 Νοε 2013

H ΠΑΡΑ ΦΥΣΙΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΙΣΤΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ


samaras-Venizelos-dipladiplaΔεν είιναι ο Σύριζα που θα επιλύσει το πρόβλημα. Απλώς ο Σύριζα μπορεί να ήταν η λύση για να μην γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Η παρά φύσιν συγκυβέρνηση διαμορφώνει μια διαφορετική ..
«λογική»καθημερινών συνηθειών στον ελληνικό λαο.
Αφού πρώτα με πλύση εγκεφάλου, μέσα απο τα μίντια, τα οποία κατόρθωσε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο να καθυποτάξει, ότι δηλαδή δεν υπάρχει λύση και πρέπει να θυσιασθούν δυό τρεις γενιές Ελλήνων για να σωθούν τα…δισέγγονά μας, τώρα προχωρά με γρήγορο βήμα, στη διάλυση του κοινωνικού ιστού της χώρας.
Κλέβει στην κυριολεξία την περιουσία των Ελλήνων πολιτών, καθιστώντας τη μεσαία τάξη μια τάξη…χωρις πλέον όνομα και ..κατάταξη…Και να φαντασθει κανείς οτι στηρίζεται στην ψήφο της μεσαίας τάξης.
Η παρά φύσιν συγκυβέρνηση, είναι εκείνη που ευθύνεται για το σημερινό δράμα των Ελλήνων. Μαζί και οι συνοδοιπόροι της, όλοι αυτοί που μ ένα νεύμα των Γκέμπελς της συγκυβέρνησης, με διάφορα μέσα, κοιτούν να τσακίσουν κάθε μορφής αντίσταση και διαφορετική άποψη, λοιδορώντας, κατηγορώντας, υπονομεύοντας, διαμορφώνοντας στην κοινή γνώμη μια εικόνα «δολοφόνων της επιβίωσης του έθνους».
Οι ίδιοι όμως είναι οι καταστροφείς της όμορφης, ζεστής και ανθρώπινης χώρας και η δημιουργοί μιας χώρας matrix….H παρά φύσιν συγκυβέρνηση, ευθύνεται για την καταστροφή του κοινωνικού ιστού της χώρας. Συνέθλιψε ο,τι είχε απομείνει…Και ολα σε αυτήν την κοινωνία…γυρίζουν…Τροχός είναι….