22 Νοε 2013

LAST TANGO IN BERLIN Ο Σαμαράς με εντυπωσίασε με τις επιδόσεις του, οι Έλληνες ας χρησιμοποιήσουν βούτυρο για λιγότερο πόνο!

O Ελληνας πρωθυπουργός μού παρουσίασε μια σειρά εντυπωσιακών αποτελεσμάτων. Η Ελλάδα έχει σημειώσει αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Το πιο σημαντικό είναι ότι έχει σημειωθεί ..
πρωτογενές αποτέλεσμα», σημείωσε στις πρώτες της δηλώσεις η Αγκελα Μέρκελ μετά την ολοκλήρωση του γεύματος εργασίας που είχε με τον Αντώνη Σαμαρά. "Toν βρήκα πολύ sexy και πολύ αποφασισμένο να συνεχίσει τις μεταρρυθμίσεις και τις διαρθρωτικές αλλαγές...."
Πάντως όση ώρα παρακολουθούσαμε την συνέντευξη, η λέξη χρέος ήταν απαγορευμένη όσο η αντίστοιχη λέξη παρτούζα παρουσία του Ερντογάν!
Μέρκελ: Βλέπουμε φως στο τέρμα του τούνελ
Η Αγκελα Μέρκελ σημείωσε επίσης ότι έλαβε τη δέσμευση του Ελληνα πρωθυπουργού ότι η Ελλάδα θα τηρήσει απολύτως τις υποχρεώσεις της έναντι της τρόικας.
Σχετικώς ερωτηθείσα η Αγκελα Μέρκελ αναφέρθηκε και στο ελλληνικό πρόγραμμα λέγοντας:
«Ξέρω τις θυσίες που έχουν κάνει οι Ελληνες και οι Ελληνίδες. Αλλά εάν πραγματικά θέλουν οι Ελληνες να έχουν καλύτερες μέρες θα πρέπει να έχουν ισοσκελισμένο προϋπολογισμό και διαρθρωτικές αλλαγές. Τα πρώτα θετικά αποτελέσματα έχουν ήδη φανεί. Ξέρω ότι ο δρόμος ήταν επίπονος αλλά βλέπουμε φως στο τέρμα του τούνελ».
http://kourdistoportocali.com/post/31396/merkelsami