10 Νοε 2013

Κοντά στoν ύποπτο για τη δολοφονία στο Νέο Ηράκλειο – Οι Αρχές συλλέγουν στοιχεία και πληροφορίες

Ένα βήμα πριν τα ίχνη του δολοφόνου - ή πιο σωστά του βασικού υπόπτου για την δολοφονία - των άτυχων νέων, Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη, βρίσκονται οι ελληνικές Αρχές και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που ερευνά την υπόθεση.

Η ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να κρατά στα χέρια της ατράνταχτα στοιχεία για τον δράστη της δολοφονικής επίθεσης στα γραφεία της Χρυσή Αυγή, με θύματα τους δύο αδικοχαμένους νέους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Βήμα της Κυριακής, πρόκειται για έναν νεαρό ο οποίος είχε συλληφθεί για συμμετοχή σε ένοπλες επιθέσεις αλλά είχε αφεθεί ελεύθερος, ενώ η πιθανή εμπλοκή του αναδείχθηκε αρχικά από το βίντεο από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής. Όμως, εκείνο που κίνησε το ενδιαφέρον των Αρχών ήταν ο σωματότυπος του εκτελεστή, αλλά και - φυσικά όπως έχουμε πει ξανά πολλές φορές - το ιδιότυπο βάδισμά του. Παρόλα αυτά η ΕΛ.ΑΣ. αποφεύγει να τον προσαγάγει τον ύποπτο προτού τεκμηριώσει πλήρως την εμπλοκή του μέσω ανάλυσης κλήσεων, παρακολουθήσεις και άλλες ενέργειες.
Είναι βέβαιοι πως οι συμμετέχοντες στη δολοφονία του Γιώργου Φουντούλη και του Μανώλη Καπελώνη θα έχουν φροντίσει να έχουν άλλοθι για το απόγευμα της ημέρας της δολοφονίας. Ακριβώς γι΄αυτό, τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. συλλέγουν προσεκτικά στοιχεία χωρίς να αποκλείουν κανένα ενδεχόμενο.
Φωτογραφία: Eurokinissi
http://www.koolnews.gr