23 Δεκ 2013

Ανατροπή σχεδίων για τον Καραμανλή – Αναγκάστηκε να αλλάξει το ταξίδι του στις Άλπεις



karamanlis-570Mια μικρή αλλαγή στα χριστουγεννιάτικα σχέδια του Κώστα Καραμανλή προκάλεσαν οι έκτακτες, αλλεπάλληλες ψηφοφορίες στη Βουλή για τον φόρο ακινήτων και τους πλειστηριασμούς ..
καθώς ο πρώην πρωθυπουργός έπρεπε να παραμείνει στην Αθήνα και να μην αναχωρήσει για τις ιταλικές Άλπεις.
Ο πρώην πρωθυπουργός είχε κανονίσει να αναχωρήσει την περασμένη Παρασκευή μαζί με την οικογένειά του και το ζεύγος Γιάννη και Χριστίνας Βαληνάκη για τις Ιταλικές Άλπεις όπου συνηθίζει να πηγαίνει στις Γιορτές ωστόσο η πολιτική επικαιρότητα ανάγκασαν τον Κώστα Καραμανλή να τροποποιήσει το πρόγραμμά του.
Όπως μεταδίδει το Έθνος, η οικογένειά του κ. Καραμανλή μαζί με το ζεύγος Βαληνάκη αναχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής μέσω Πάτρας, για την Ιταλία σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό ενώ ο πρώην πρωθυπουργός παρέμεινε στην Αθήνα προκειμένου να παραστεί στις κρίσιμες ψηφοφορίες αλλά και για να αποφύγει κακεντρεχή σχόλια. Έτσι το Σάββατο πήγε στη Βουλή ψήφισε και το πρωί της Κυριακής αναχώρησε αεροπορικώς για την Ιταλία, προκειμένου να προλάβει να είναι το βράδυ κοντά στην οικογένειά του και ειδικά κοντά στην  σύζυγό του Νατάσα που είχε χθες την ονομαστική εορτή της. Ωστόσο οι «κακές γλώσσες» έλεγαν πως ο κ. Καραμανλής μόνο ευδιάθετος δεν ήταν λόγω των ευτράπελων του Μιχάλη Λιάπη.
Η οικογένεια Καραμανλή θα παραμείνει εκτός συνόρων μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στη συνέχεια θα επιστρέψει στην Αθήνα, όπου και θα υποδεχθεί τον καινούργιο χρόνο.