15 Δεκ 2013

Έρωτες στο περιστύλιο της Βουλής


ΠεριστύλιοΟ έρως χρόνια δεν κοιτά, ούτε αξιώματα… Εντός του Κοινοβουλίου δεν γράφεται μόνο η σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας αλλά έχουν καταγραφεί και δεκάδες ροζ ιστορίες, με ..
επιφανείς Έλληνες πολιτικούς. Το μυθιστόρημα που κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα με τίτλο:« Καφές στο περιστύλιο, έρωτες και εξουσία» αφηγείται τα ερωτικά παθήματα των εθνοπατέρων μας.
Στο βιβλίο τα ονόματα έχουν αλλοιωθεί για να προστατευθούν τα πρόσωπα που εμπλέκονται στις αφηγήσεις. Πρόκειται για την «εξομολόγηση» μιας σερβιτόρας στο Καφενείο της Βουλής.  Ο καφές για τους περισσότερους Έλληνες είναι διαδικασία μοναδική. Ειδικά για τους βουλευτές ο καφές αποτελεί ιεροτελεστία και το Καφενείο της Βουλής πολλές φορές μετατρέπεται σε εξομολογητήριο.
Η Λώρα είναι καφετζού στο καφενείο της Βουλής. Μια θέση οικονομικά αποδοτική για να μπορέσει να σπουδάσει τα παιδιά της. Είναι μια γυναίκα χωρισμένη, ξανθή, με πράσινα μάτια και πολύ όμορφη, συνδυασμός θανατηφόρος για να… κάψει καρδιές αλλά και να… ανοίξει στόματα. Στόματα που θα εκμυστηρευθούν ερωτικές περιπέτειες και ερωτικά πάθη. Ροζ ιστορίες που πλανώνται μεταξύ «μύθου» και πραγματικότητας, ανομολόγητα πάθη και σφοδροί έρωτες που πέρασαν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Άραγε, πόσο απέχει ο μύθος από την πραγματικότητα;
Α.Κ
 http://www.paraskhnio.gr