6 Δεκ 2013

Στο πολυτελές σπίτι του συνεταίρου του καταζητούμενου Πέτρου Κυριακίδη… συνεδριάζει η Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

kourkoula954Στο σπίτι του πολυπράγμονα παράγοντα Διονύση Παναγιωτάκη θα “συνεδριάσει” τελικά η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.
Η απόφαση αυτή του Ευάγγελου Βενιζέλου αποτελεί..
παγκόσμια πρωτοτυπία αφού υποχρεώνονται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ να… συνεδριάσουν στην πολυτελή κατοικία ενός διαπλεκόμενου επιχειρηματία που επιβιώνει εξαιτίας  των συμβάσεων  που συνάπτει με το δημόσιο και κυρίως τον ΟΠΑΠ.
Επιπροσθέτως ο κ. Παναγιωτάκης εμφανίζεται ως μεγαλομέτοχος τηλεοπτικού καναλιού στο οποίο συμμετέχει και ο καταζητούμενος επιχειρηματίας Πέτρος Κυριακίδης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πέτρος Κυριακίδης μεταβίβασε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του καναλιού όταν ξέσπασε το σκάνδαλο και ετοιμάζονταν να την κοπανήσει από την Ελλάδα.
Πρόκειται για καραμπινάτη περίπτωση δόλιας και εικονικής μεταβίβασης αφού το κανάλι έπρεπε να περιέλθει στην κυριότητα των τραπεζών τις οποίες φέσωσε ο κ. Κυριακίδης.
Προφανώς αυτό δεν ενοχλεί τον κ. Βενιζέλο ο οποίος εμπιστεύεται απόλυτα τον κ. Παναγιωτάκη ο οποίος είναι ο εξ απορρήτων σύμβουλός του τα τελευταία χρόνια.
Αλλά οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι του λαού που υποχρεώνονται να “συνεδριάζουν” στο σπίτι του συνέταιρου του καταζητούμενου Πέτρου Κυριακίδη δεν έχουν την τόλμη να επαναφέρουν στην τάξη τον πρόεδρο του κόμματός τους;
Αν έχουν απολέσει εντελώς τις αντιστάσεις τους απέναντι στη διαπλοκή και σέρνονται για συνεδριάσεις στα σπίτια των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών τότε δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης.
Oύτε οι ίδιοι ως πολιτικό προσωπικό ούτε και το κόμμα τους το οποίο έτσι κι αλλιώς το κατάντησαν χειρότερο από την ΕΔΗΚ του Γ. Ζίγδη.
 http://lykavitos.gr/archives/70868