30 Δεκ 2013

Φάρσα η έκρηξη των κροτίδων πίσω από τα ΜΑΤ


Picture 0 for Φάρσα η έκρηξη των κροτίδων πίσω από τα ΜΑΤτου Μάρκου Γεωργίου
Προς το ενδεχόμενο της φάρσας συγκλίνουν οι έρευνες της αστυνομίας στην υπόθεση με την αυτοσχέδια εμπρηστική κατασκευή που εξερράγη τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, πίσω από ...
το κτήριο των ΜΑΤ, στη συμβολή των οδών Χαρίση και Ομήρου, στη Θεσσαλονίκη.

Μηδαμινά είναι τα αξιοποιήσιμα στοιχεία, από τα ευρήματα της κατασκευής που περισυνέλεξαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Δεν είναι δυνατό να ληφθούν δακτυλικά αποτυπώματα από τα υπολείμματα των κροτίδων και του πλαστικού μπουκαλιού που περιείχε το εύφλεκτο υγρό και βρέθηκαν στον ακάλυπτο χώρο πενταώροφης οικοδομής, πίσω από στην αστυνομική υπηρεσία , ανέφερε αστυνομική πηγή.

Η αστυνομία υποβαθμίζει το περιστατικό επισημαίνοντας ότι δεν εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός που να παραπέμπει σε τρομοκρατία, ούτε γκαζάκια που συνήθως συνδέονται με τον αναρχικό χώρο, όπως επίσης και ότι δεν υπήρξε ευθεία επίθεση εναντίον του κτηρίου ή του φυλακίου με τον αστυνομικό φρουρό που βρίσκεται στη γωνία.

Ο άγνωστος δράστης απλά άναψε τις κροτίδες στην πρασιά της οικοδομής, 40 μέτρα πιο πέρα, κατά πάσα πιθανότητα για να κάνει πλάκα και να δημιουργήσει αναστάτωση στη γειτονιά, εκτιμούν οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, που ασχολούνται με την υπόθεση.http://www.voria.gr