5 Δεκ 2013

Η ώρα είναι κατάλληλη να πω, μ@λ@κας;..

 


Ανέντακτος ποιητής ο Νότης…

«Δεν έχω ούτε κόμμα, ούτε χρώμα. Δεν είμαι ούτε Χρυσή Αυγή, ούτε ΝΔ», είπε ο Σφακιανάκης, στην εκπομπή του ξερόλα Μπογδάνου, κατατάσσοντας τον εαυτό του στους ανέντακτους.

Πάρα ταύτα, για την Χρυσή Αυγή είχε…
να πει τα καλύτερα. Την… απήλλαξε μάλιστα από την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, κάνοντας ένα άλμα στο χρόνο και έναν παραλληλισμό.

Μεταξύ Ρουπακιά και Καλαμπόκα.

Ο Καλαμπόκας ανήκε στη ΝΔ. Ήταν αυτός που σκότωσε τον καθηγητή Τεμπονέρα. Τόσα χρόνια, η ΝΔ είναι εγκληματική οργάνωση;

Η πολιτική του εκτίμηση, για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα είναι, πως «πάνε να μας φέρουν εκεί που ήμασταν πριν από 60 χρόνια. Δεν έπιασε το πείραμα στο Σύνταγμα («Αγανακτισμένοι») και χρησιμοποιούν άλλους τρόπους».

Άφησε να φανεί, ότι κινδυνεύει, λέγοντας «ότι κι αν μου συμβεί, θα προέρχεται από εκείνους που μας τυραννούν. Οι τύραννοι πάντα τέτοια κάνουν».

Υπερασπίστηκε την Χρυσή Αυγή από την θέση του ανέντακτου, υποστηρίζοντας πως «δεν μπορείς να καταδικάσεις την ΧΑ, ούτε την Αριστερά, γιατί δεν έχουν πάρει ακόμα την εξουσία».

Χλεύασε την κοινή γνώμη με την φράση «κοινή γνώμη, όπως λέμε κοινές γυναίκες, ε!».

Διάβαζε συνέχεια στοίχους με… σημασία και βαθιά νοήματα ("τώρα ζούμε στην ουσία, μια διεφθαρμένη συνουσία" κλπ), ενώ στην αρχή της συνέντευξης, ρώτησε, αν είναι κατάλληλη η ώρα, να πει τη λέξη μ@λ@κας.

Κατάλληλη – αυστηρώς - στην κατάλληλη εκπομπή. Από τον κατάλληλο άνθρωπο…