13 Δεκ 2013

Η περίπτωση Κολλά: Πώς η ΝΔ "φτιάχνει" τους διώκτες της!

Θυμάστε τον συνδικαλιστή Κολλά, που επί των ημερών της κυβέρνησης Μητσοτάκη είχε ηγηθεί των κινητοποιήσεων των οδηγών λεωφορείων; Τότε που είχαν βγει στους.. δρόμους στρατιωτικά οχήματα για να μεταφέρουν τους πολίτες, λόγω των συνεχόμενων απεργιών; Τότε που οι σύντροφοι του...


Ανδρέα Κολλά, οι λεγόμενοι "κολλάδες" και "σταμουλοκολλάδες" (ο Σταμούλος προερχόταν από το ΚΚΕ και ο Κολλάς από το ΠΑΣΟΚ) κατέβαζαν από τα λεωφορεία τους νέους ιδιοκτήτες τους (ΣΕΠίτες), τους ξεβράκωναν, τους πλάκωναν στο ξύλο και σε πολλές περιπτώσεις τους έσπαγαν με μπουλόνια τα τζάμια, ενώ μέσα υπήρχαν επιβάτες; Ε, ο κύριος Κολλάς, αφού πέρασε από το ΠΑΣΟΚ, την Κοινωνική Συμφωνία της Λούκας Κατσέλη και σήμερα φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ, ορίστηκε πρόσφατα από τον διευθύνοντα σύµβουλο της ΟΣΥ, Γιάννη Οικονόµου, εκπρόσωπος της διοίκησης για την υγιεινή των αστικών λεωφορείων. Δηλαδή, η ΝΔ βολεύει τους διώκτες της; Και ποιος τον βολεύει; Ο φιλελεύθερος και πρώην εκπρόσωπος του κόμματος της Ντόρας, Γιάννης Οικονόμου! Για την τοποθέτηση του κ. Οικονόμου στη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της ΟΣΥ είχαμε κάνει λόγο στο παρελθόν (κλικ ΕΔΩ). Το θέμα ανέδειξαν τα parapolitika (κλικ ΕΔΩ), στα οποία απάντησε ο κ. Οικονόμου (κλικ ΕΔΩ).

*Αλήθεια, οι μεγαλόψυχοι δεξιοί που "φτιάχνουν" τους διώκτες της παράταξης θυμήθηκαν ποτέ τους ιδιώτες που αγόρασαν τα λεωφορεία και τελικά το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα τους τα επίταξε; Για όσους δεν γνωρίζουν, οι ΣΕΠίτες υποχρεώθηκαν να παραδώσουν τα λεωφορεία τους σε στρατόπεδα, με την διαδικασία της επιστράτευσης!