14 Δεκ 2013

Ο ανύπαρκτος Δήμαρχος Καμίνης συνεχίζει το χαβά του...με το γήπεδο του Παναθηναϊκού!!!


Ας ρωτήσει και κάποιους Ευρωπαίους ομολόγους του,πως έχουν εκμεταλλευτεί τις μεγάλες ομάδες των πόλεων τους!!!
Άλλο ένα αναπτυξιακό πρόγραμμα για την Αθήνα παρουσίασε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, αφήνοντας εκ νέου έξω από τον σχεδιασμό του τον... Παναθηναϊκό.

Άλλο ένα μεγαλεπήβολο αναπτυξιακό πρόγραμμα για την πρωτεύουσα παρουσίασε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, την Πέμπτη στην Τεχνόπολη στο Γκάζι...

Με αφορμή την επίσκεψη του Επιτρόπου της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Περιφερειακή Ανάπτυξη, Γιοχάνες Χαν, ο Καμίνης αναφέρθηκε στο σχέδιο "Έργο Αθήνα", προϋπολογισμού  120 εκατ. ευρώ, το οποίο έχει ως στόχο την τόνωση της επιχειρηματικότητας, την βελτίωση της ποιότητας ζωής, την αναζωογόνηση του αστικού ιστού και την διαχείριση της κοινωνικής κρίσης.

Μόνο που για άλλη μία φορά από τις εξαγγελίες του απουσίασε επιδεικτικά η μεγαλύτερη ελληνική ομάδα της πόλης και της χώρας, ο Παναθηναϊκός.

Κόντρα σε κάθε λογική, ο Δήμαρχος επιμείνει να αγνοεί ένα σύλλογο ο οποίος μπορεί να αποτελέσει το όχημα για την αλλαγή της εικόνας των Αμπελοκήπων και της ευρύτερης περιοχής του κέντρου. Επιμένει να μην τον συμπεριλαμβάνει στον σχεδιασμό του, έστω και σε τυπικό επίπεδο...

Το σίγουρο είναι ότι με αυτή την πολιτική, οι μέρες του στο Μέγαρο της Πλατείας Κοτζιά είναι μετρημένες μέχρι τις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου.
prasinanea.gr