16 Δεκ 2013

ΠΑΤΡΑ: Σεξ στο μπαλκόνι στη διάρκεια πάρτι! Είχαν «θέα» οι γείτονες που ούτως ή άλλως δεν κοιμόντουσαν λόγω της δυνατής μουσικής

Ο κακός… χαμός έγινε σε πάρτι που διοργανώθηκε κοντά στην περιοχή του Σκαγιοπουλείου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, ενώ εκτός των άλλων οι γείτονες είχαν την ευκαιρία να ..
παρακολουθήσουν και live sex στο μπαλκόνι της μονοκατοικίας!
 
Το σπίτι είναι μισθωμένο από νεαρή η οποία αποφάσισε να διοργανώσει το πρώτο της πάρτι! Μέχρι τις 3 τα ξημερώματα όλα κυλούσαν ομαλά! Οι συμμετέχοντες διασκέδαζαν, έπιναν και χόρευαν, όμως κάποια στιγμή γείτονες που είχαν ενοχληθεί από τις φωνές των νεαρών και την ένταση της μουσικής βγήκαν στα μπαλκόνια τους και όπως κατήγγειλαν στον «Κόσμο» είδαν ένα ζευγαράκι… να επιδίδεται σε ερωτική συνεύρεση δημοσίως και μάλιστα αψηφώντας το κρύο!
 
Ο άνδρας γύρω στα 20 και η κοπέλα λίγο μεγαλύτερή του. Ο νεαρός μεθυσμένος (παραπατούσε) με κατεβασμένα τα παντελόνια μέχρι τα γόνατα και η κοπέλα μπροστά! «Την είχε στριμώξει στα κάγκελα, είχε κατεβάσει το μπλουζάκι της και μάλιστα φαινόταν το στήθος της και έκανε ότι έκανε» μας είπε γείτονας.
 
Είναι βέβαιο πως το ζευγάρι αποτέλεσε θέαμα… και για τους υπόλοιπους συμμετέχοντες στο πάρτι, όμως λόγω του νεαρού της ηλικίας τους… μπορεί και να μην τους έκανε εντύπωση. Στη γειτονιά όμως; Το ζευγάρι ολοκλήρωσε την πράξη του… και συνέχισε να χορεύει…http://www.dete.gr/news.php?article_id=185582