2 Δεκ 2013

Σε δυο στρατόπεδα η Χρυσή Αυγή! Μιχαλολιάκος ή Κασιδιάρης θα ηγηθεί στο ευρωψηφοδέλτιο;

Βγήκαν τα "μαχαίρια" στη Χρυσή Αυγή ενόψει των ευρωεκλογών... Σε δύο στρατόπεδα η οργάνωση για το ποιος θα ηγηθεί στο ευρωψηφοδέλτιο. Ο προφυλακιστέος αρχηγός του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος ή ο Ηλίας Κασιδιάρης;..

Σε δυο στρατόπεδα έχουν χωριστεί βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής με αφορμή τις διεργασίες για το ποιος θα ηγηθεί του ευρωψηφοδελτίου.


Από τη μία οι πιστοί στον Μιχαλολιάκο και από την άλλη οι υποστηρικτές του Κασιδιάρη

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Real News", από τη μία πλευρά είναι όσοι δηλώνουν τυφλή υποταγή στον Νίκο Μιχαλολιάκο και τον θέλουν επικεφαλής του ευρωψηδελτίου ακόιμη και μέσα από τις φυλακές. Τα πιστά στελέχη στον αρχηγό θεωρούν πως κάτι τέτοιο θα λειτουργήσει ως πυλώνας σταθερότητας για τη Χρυσή Αυγή και θα καταστήσει τον φυλακισμένο γραμματέα ως σημείο αναφοράς στην Ευρώπη, αφού θεωρούν δεδομένο ότι η Χρυσή Αυγή θα εκλέξει τον επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της.

Από την άλλη πλευρά, όσοι είναι υπέρ του Νο 2 της οργάνωσης Ηλία Κασιδιάρη. Οι υποστηρικτές του Ηλία Κασιδιάρη επιδιώκουν όπως αναφέρει η εφημερίδα να εμποδίσουν την πολιτική εξέλιξη των στελεχών που παραπέμπουν στο σκληρό εγκληματικό πρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Ούτε ένας από τους βουλευτές δε θα είναι στο ευρωψηφοδέλτιο

http://www.newsit.gr