4 Δεκ 2013

Το άγνωστο γεύμα που παρέθεσε η Ντόρα Μπακογιάνη στον Κώστα Καραμανλή

Ερωτω ΥΠΑΡΧΕΙ πολιτικα σημερα ΝΤΟΡΑ ....η καποιος απο απο τους σκελετους της Ν.Δ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΟΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ..
Η ΜΗΔΑΜΙΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ....
Μυρωδιά εσωκομματικών εξελίξεων είχε το άγνωστο στο ευρύ κοινό γεύμα που είχαν η Ντόρα Μπακογιάννη με τον Κώστα Καραμανλή στο σπίτι της πρώτης στην οδό Αραβαντινού.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, η πρώην υπουργός Εξωτερικών παρέθεσε γεύμα στον Κώστα Καραμανλή την προηγούμενη εβδομάδα στο οποίο ωστόσο δεν είναι γνωστό τι συζητήθηκε. Πάντως μία ιδέα της «ατζέντας» του γεύματος παίρνουμε από τις τρέχουσες εξελίξεις και μπορέι κανείς να υποθέσει πως τα δύο ιστορικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συζήτησαν για τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, για τους χειρισμούς του οποίου και οι δύο έχουν εκφράσει δημόσια την αντίθεσή τους.
Άλλωστε, την περασμένη εβδομάδα στην Επιτροπή Οικονομικών για τον προϋπολογισμό επιτέθηκε στον υπουργό Οικονομικών, ενώ δημοσιεύματα του Τύπου της Κυριακής έφεραν τον Κώστα Καραμανλή να θέτει τελεσίγραφο στο Μέγαρο Μαξίμου πως αν μπορεί ο Γιάννης Στουρνάρας στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ στις επόμενες εκλογές, ο πρώην πρωθυπουργός δε θα θέσει καν υποψηφιότητα.
Φωτογραφία: Eurokinissi
http://www.koolnews.gr