19 Δεκ 2013

Κλημακτηριακή κόντρα

makrh1Γράφει το Παρατηρητήριο
του Lykavitos.gr
Τα βούρλα δεν ανθίζουν μόνο στους βάλτους. Αλλά και στα βαλτόνερα της ελληνικής πολιτικής.
Το ξανθό βούρλο από την Θεσσαλία,
πλακώθηκε με το ευρω-βούρλο του παλαιο-Παπανδρεϊσμού.
Το ένα βούρλο είναι γενικός γραμματέας του Υγείας, ενώ το άλλο βούρλο ήταν περίπου ισόβια Πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ.
Κέρδισε το ξανθό βούρλο σε μια κόντρα όπου περίσσευε η υστερία της κλημακτηρίου και το ανεκπλήρωτο της εξουσίας.
Σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις τύπου στο Υγείας, το ξανθό βούρλο με τα μάτια κουμπότρυπες και τις πανάκριβες τσάντες εθεάθη να ακίζεται με τον υπουργό Άδωνι.
Δεν είναι πάντως αυτός ο λόγος που πήρε το μέρος της στην κόντρα με το βούρλο του ΟΚΑΝΑ για τα χαμένα εκατομμύρια. Αλλά το ότι είναι στέλεχος της ΝΔ, ενώ η άλλη δεν έχει την στήριξη του ΠΑΣΟΚ.
Δηλαδή είναι αναλώσιμη.  
Φυσικά το ξανθό βούρλο (που το πέταξαν έξω από την εκκλησία στην κηδεία του Νάκο) έχει προσκολληθεί κατά καιρούς σε πολλούς. Όλοι την πλήρωσαν μετά και πρώτος ο νυν Πρόεδρος της Βουλής, που του είχε βγει ξινή πριν από μερικά χρόνια.
Το βούρλο παραπέμπει σε ανοργασμικό κομμωτήριο αλλά έχει σουξέ σε διάφορους ξενέρωτους. Μεταξύ αυτών και ασπρομάλλης αρθρογράφος του ΔΟΛ και αστέρας της ελληνικής τηλεόρασης που είχε θεαθεί να βγαίνει μαζί της έξω πριν μερικά χρόνια.
Όχι ότι δεν είχε και το βούρλο του ΟΚΑΝΑ τις επιτυχίες του, με αποκορύφωμα ειδύλλιο στις Βρυξέλλες με Μητσοτακικό διπλωμάτη. Αλλά οι κωλοπετσωμένες Βολιώτισες δεν αντιμετωπίζονται εύκολα.
Δεν κέρδισε η πιο καλή. Αλλά η πιο τρελή. 
http://lykavitos.gr/archives/74463