25 Δεκ 2013

Ποιος είναι ο δικηγόρος που "κυνήγησε" τον Τομπούλογλου. Έχει κάνει μήνυση και στον Πάγκαλο και είναι θαυμαστής του Σαμαρά...

Δεν είναι μόνο δικηγόρος ο Αγαμέμνων Τάτσης που εκπροσωπεί την εταιρεία η οποία κατήγγειλε τον Χάρη Τομπούλογλου. Ήταν επί σειρά ετών συνδικαλιστής του ΠΑΣΟΚ και...λάτρης του Ανδρέα Παπανδρέου ενώ όπως φαίνεται και από το προφίλ που διατηρεί στο facebook, ο κ. Τάτσης έχει σπουδάσει στη Νομική και το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, είναι παντρεμένος και με καταγωγή από τα Γιάννενα, ενώ φαίνεται να είναι και ένθερμος υποστηρικτής της Αριστερής Πρωτοβουλίας του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου, αλλά και του ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ μάλιστα όπως αναφέρει και στο προσωπικό του site είχε αρκετές θέσεις στα συνδικαλιστικά όργανα της ΠΑΣΠ, αλλά και στο ίδρυμα «Ανδρέας Παπανδρέου».
Συγκεκριμένα ο κ. Τάτσης έχει διατελέσει:
Νομικός σύμβουλος του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου (άμισθος)
Γραμματέας ΠΑΣΠ Οικονομικού Νομικής
Γραμματέας Τ.Ο Ν. ΠΑΣΟΚ Χολαργού – Παπάγου
Μέλος Γραφείου Σπουδάζουσας ΑΕΙ Αθήνας.
Μέλος Κεντρικού Συμβουλίου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Μέλος Εκτελεστικού Γραφείου Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων Νεολαίας ΠΑΣΟΚ
Πρόσφατα απασχόλησε την επικαιρότητα και για ένα άλλο θέμα. Υπέβαλλε μήνυση κατά του Θεόδωρου Πάγκαλου μετά τις δηλώσεις του με τις οποίες είχε παραδεχτεί ότι γίνονταν παρακολουθήσεις της ΕΥΠ σε βάρος της Αμερικανικής Πρεσβείας.
Σε κείμενο που δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό για την μήνυση ανέφερε ότι την υπέβαλλε διότι οι δηλώσεις  Πάγκαλου  «είτε ως αληθείς συνιστούν αποκάλυψη μυστικών της Πολιτείας, εκθέτουν σε κίνδυνο την χώρα και τους υπαλλήλους της (στρατιωτικούς διπλωμάτες κλπ) σε κίνδυνο αντιποίνων, είτε ως ψευδείς συνιστούν έκθεση της Πολιτείας σε κίνδυνο αντιποίνων και διατάραξης των ειρηνικών σχέσεων της με τουλάχιστον τα αναφερόμενα κράτη (ΗΠΑ, Τουρκία)».
Ο ίδιος επίσης  αναφέρθηκε στο facebook στην μήνυση που υπέβαλλε: «Λυπάμαι που βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να υποβάλλω μήνυση για τις κακουργηματικές πράξεις που αποκαλύφθηκαν από τις δηλώσεις Παγκαλου περί παρακολουθήσεων των συνομιλιών ξένων πρεσβευτών στη χώρα μας».
Σε συνέντευξή του εκείνες τις ημέρες ο κ. Τάτσης είχε πλέξει πάντως το εγκώμιο του σημερινού πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.