3 Δεκ 2013

Ξεκινούν οι διαδικασίες για ομαδική προσφυγή στη Διεθνή Διαιτησία κατά της Κύπρου

Είστε Έλληνας πολίτης κι έχετε υποστεί ζημία από το κούρεμα των καταθέσεων, ομολόγων και λοιπών αξιογράφων στην Λαϊκή Τράπεζα & στην Τράπεζα Κύπρου στην Κύπρο;
......
εξαιτίας της αποφάσεως της κυπριακής κυβέρνησης του Μαρτίου 2013 και θέλετε να αποζημιωθείτε;
Για το λόγο αυτό δημιουργήθηκε η δικηγορική ομάδα αποτελούμενη από τα γραφεία: KYROS LAW OFFICES (Αθήνα – Βοστόνη), GRANT και EISENHOFER με σκοπό να προχωρήσει στην κατάθεση ομαδικής προσφυγής σε διεθνή διαιτησία υπό την αιγίδα της WORLD BANK στο ICSID (Διεθνές Κέντρο Επιλύσεων Επενδυτικών Διαφορών) που εδρεύει στην Washington των ΗΠΑ.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαδικασία και τους όρους συμμετοχής μπείτε στο www.kyroslawoffices.gr/επικοινωνία καθώς και στο www.apozimiosi.gr όπου είναι ανηρτημένα όλα τα απαραίτητα έγγραφα με απόδοση στα Ελληνικά για περαιτέρω ενημέρωση.
Προθεσμία υποβολής συμμετοχών έως και 1 Μαρτίου 2014.

Έναρξη Ομαδικής Αγωγής Μετόχων PROBANK Κατά Της ΤτΕ

Οι κάτοχοι μετοχών της πρώην τράπεζας PROBANK που επιθυμούν να συμμετέχουν στις ομαδικές αγωγές κατά της Τράπεζας της Ελλάδας στα Πολιτικά Δικαστήρια, μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία KYROS LAW OFFICES στο 210.3633104, ή να επισκεφτούν το site www.kyroslawoffices.gr/επικοινωνία για την υποβολή του αιτήματός τους μαζί με ένα μικρό ιστορικό.
Οι όροι συμμετοχής θα γνωστοποιηθούν μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος. Η προθεσμία συμμετοχής λήγει στις 17/01/2014. Ενημέρωση παρέχεται στο: https://www.facebook.com/apozimiosi.kypros?bookmark_t=page

www.bankingnews.gr