6 Δεκ 2013

Συνεδρίαση α-λα… Παπανδρέου για την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ

Ένα πουλάκι μας… τιτίβισε ότι αύριο το μεσημεράκι θα συνεδριάσει η κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων με την ατζέντα να περιλαμβάνει δυο θέματα τα οποία μπορεί να φέρουν την ανατροπή του…
πολιτικού σκηνικού.
Λίγες ώρες πριν ψηφισθεί ο προϋπολογισμός οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, θα συνεδριάζουν προκειμένου να λάβουν αποφάσεις για δυο σημαντικότατα θέματα που αφορούν τα google maps και τη διαχείριση των αποβλήτων… Ναι, καλά διαβάσατε και εμείς καλά ακούσαμε… Κάτι αντίστοιχο με τις περίφημες συνεδριάσεις του υπουργικού συμβουλίου του Γιώργου Παπανδρέου, όπου ο κόσμος χάνονταν και οι υπουργοί παρακολουθούσαν… βίντεο με σεμινάρια από το TEDx!
Σύμφωνα με ένα άλλο πουλάκι, η έμπνευση αυτή προέρχεται από τον… Βαρδάρη καθώς εισηγήτριες των θεμάτων είναι η κ. Χ, Γιαταγάνα και η κ. Σ. Ξουλίδου.
Πληροφορούμαστε ακόμη, ότι η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί σε λόμπι κεντρικού ξενοδοχείου μεταξύ τύρου και αχλαδίου. Βλέπετε ο κ. Γιοβανόπουλος, ο νέος γραμματέας της Κ.Ο, οραματίζεται μια … νέα εποχή στο κόμμα και όπως φαίνεται και η συνεδρίαση της Κ.Ο δεν θα θυμίζουν σε τίποτα τις προηγούμενες που γινόταν είτε στη Βουλή είτε στα γραφεία του κόμματος στη Χαρακόπου.
Στην εποχή που ένα μικρό κορίτσι πεθαίνει από μαγκάλι και παιδάκια ψάχνουν στα σκουπίδια να φάνε, το κόμμα που διακηρύσσει ότι θα καταργήσει το μνημόνιο συνεδριάζει για αυτά τα τόσο… σημαντικά θέματα…
Εδώ ταιριάζει η παροιμία εδώ ο κόσμος χάνεται… και αυτοί χτενίζονται!
http://www.paraskhnio.gr/