23 Δεκ 2013

EINAI AΔΙΣΤΑΚΤΟΙ…


adistaktoiΜετά την «υπερήφανη» στάση του, επι Γιωργάκη Παπανδρέου, οταν δεν οδήγησε τη χώρα σε εκλογές κι έτσι μπήκε η τρόικα και τα πήρε όλα ο κος Κάρολος Παπουλιας ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε νεο ατόπημα: Μετά από προτροπή του ..
Αντωνάκη Σαμαρά θα βγάλει λεει -ετσι λενε εγκυρες πηγές- την Χρυσή Αυγή εκτός νόμου. Σε αυτό φυσικά βοήθησαν όλα τα κανάλια που τους χάρισε ο Σαμαράς τα δάνεια, που τους έδωσε τα διόδια, που μετέθεσε τον χρονο πληρωμής του είικοσι τοις εκατό για το επόμενο έτος. Τα κανάλια απο το πρωί εως το βράδυ κάτω απο τις εντολές του Μάξιμου προέβαλαν ό,τι σαχλαμάρα και μακακία έβρισκαν και τους υπαγόρευαν εναντίον της Χρυσής Αυγής , φυσικά για να δημιουργήσουν κλίμα.Και τώρα πάνε λέει για απαγόρευση της Χρυσης Αυγής. Θα είναι η πρώτη φορά που όχι μόνον θα παραβιάσουν για άλλη μια φορά το Σύνταγμα, αλλά θα βάλουν και τον έρμο τον Παπούλια, με το ήδη βεβαρημένο παρελθόν, να υπογράψει την παραβίασή του.
Τα φασιστοειδή της Χρυσης Αυγής δεν σβήνονται με απαγορεύσεις αντισυνταγματικές με ψέμματα και στημένες καταστάσεις γιατί ο Αντωνάκης φοβάται την απόλυτη ήττα στις ευρωεκλογές…Σβήνονται με πολιτικές δημοκρατικές και όχι ιδιες με εκείνες που επιχειρεί η Χρυσή Αυγή να επιβάλλει…Τοσο αστείοι είναι;