17 Ιαν 2014

Και ξαφνικά οι 58 γίνονται 59. Όλοι μαζί οι “πηδηχτούληδες” !!!

kinisi-58-5701-800x533

Πηδώντας την μισή ΑΘήνα (σύμφωνα με δήλωσή του) φυσικό είναι να θέλει να συμμαχήσει με κάποιους άλλους πηδηχτούληδες. Αυτούς που “πηδάνε” δηλαδή τον Ελληνικό λαό χρόνια τώρα, που έκαναν τα παιδιά μας μετανάστες, που.. έκαναν νόμο και συνήθεια τις αυτοκτονίες σε μία εκκωφαντική…διαδικασία φτωχοποίησης μια ολόκληρης χώρας.

by…Παναγιώτης Κάτσικας

Ο λόγος για τον υποστηρικτή της Διβάνη που μιλούσε για τζαμπατζήδες, για αυτόν που έδινε τους συντρόφους του για την οργάνωση της 17 Νοέμβρη .Ο Πέτρος Τατσόπουλος ύστερα από την έξοδο του από το Κόμμα που τον ανέδειξε, αρχίζει και καλoβλέπει τους “3.000 του Ακροπόλ” φιλοδοξώντας να προσθέσει το 59ο κλαδάκι στην νεκραναστημένη ελιά των 58.

Ναι οι 58 οι οποίοι θέλουν θα συνεργαστούν με το ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές. Που και να μην ήθελαν η ταυτότητα τους είναι συγκεκριμένη. Αυτούς θεωρεί φυσικούς συμμάχους ο βουλευτής και λογοτέχνης, αυτούς που έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για να φέρουν την χώρα σε αυτό το σημείο και τώρα μας περνούν για λωτοφάγους.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΒΗΜΑ FM είπε πως φιλοδοξεί να εκλεγεί ξανά στη Βουλή, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα ξανασυνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ: “Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια και οπερέτες που συμβαίνουν στα άλλα κόμματα. Αν δεν αλλάξουν δραματικά οι συνθήκες δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση”».

Αν όμως τον καλέσουν οι 58 τότε, «ασφαλώς και θα πάω να μιλήσω, αφού τους θεωρώ φυσικούς συμμάχους. Όλοι αυτοί της Κεντροαριστεράς πρέπει να κατέβουν σε κοινό μέτωπο. Αν δεν συμβεί αυτό και κατέβουν αυτόνομα θα είναι ολέθριο λάθος…”.»

Πληροφορίες κάνουν λόγο πως μετά από αυτές της δηλώσεις η μισή Αθήνα και η άλλη μισή που την γλύτωσε , οργανώνει πορεία με κεντρικό σύνθημα “όχι άλλο πήδημα”.

 http://paganeli.wordpress.com