11 Ιαν 2014

ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΜΕ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΔΟΠΑΠ! ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 80ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΕΙΒΕΤΑΙ!


Η καταγγελία που έφτασε στην εφημερίδα μας έχει πολλές λεπτομέρειες και ο άνθρωπος που μας την έστειλε επωνύμως, προβαίνει σε σοβαρές επισημάνσεις για παλαιά διοικητική υπάλληλο του ΔΟΠΑΠ η οποία δεν είναι σε θέση να...
εξυπηρετήσει καν τον εαυτό της, πόσο μάλλον να εξυπηρετήσει τον κόσμο που προσέρχεται καθημερινά στον ΔΟΠΑΠ.

Το εντυπωσιακό είναι ότι σύμφωνα με την καταγγελία, η πάσχουσα υπάλληλος αντικαθίσταται από την 80χρονη μητέρα της η οποία πίνει καφέ στο Δημαρχείο! Κουφά πράγματα. Καλούμε τον δήμο ή καλύτερα τον κ. Μπελιτσάκο ν' απαντήσει.


Ιδού η καταγγελία του Γ.Κ. του οποίου τα στοιχεία είναι στην διάθεσή μας:

"...Σύμφωνα με την τελευταία διαπιστωτική πράξη του ΔΟΠΑΠ, με 21 χρόνια και 4 μηνες προϋπηρεσία, από την εποχή του δήμου Παπάγου, στο Πνευματικό Κέντρο.Τελευταία μισθοδοσία που έχω δει είναι του Νοεμβρίου 2013. Μέχρι εδώ όλα καλά.
Το "ΠΕΡΙΕΡΓΟ" είναι οτι η συγκεκριμένη κυρία είναι ακατάλληλη προς εργασία εδώ και 16 χρόνια τουλάχιστον αφού πάσχει από μορφή σχιζοφρένειας, επικίνδυνη για τον εαυτό της και για τους οικείους της, με αποτέλεσμα την θέση της να καλύπτει η μητερα της (!!!!) συνταξιούχος του ΙΚΑ, ετων 80 παρά κάτι !!!


Ένα απλό τηλεφώνημα στο ΔΟΠΑΠ να ζητήσετε τη συγκεκριμένη κυρία θα σας πείσει, αφού μετά απο καταγγελίες των γειτόνων, νοσηλεύτηκε μέχρι παραμονές Χριστουγέννων για 2 μήνες στο Δρομοκαίτειο με εισαγγελική παραγγελία (για πολλοστή φορά).

Πέρα απο το ανθρωπιστικό μέρος της υπόθεσης, ανάγκες έχουμε όλοι μας, δημοτικοί αστυνόμοι, σχολικοί φύλακες, όλοι όσοι απολύθηκαν απο το δημόσιο, αλλά και αυτό είναι εξωφρενικό. Μόνο να δεις την κυρια αυτή, με το πρόβλημά της είναι απίθανο όχι μόνο να δουλέψει αλλά να σου πει και πού ειναι ο ΔΟΠΑΠ.

Υ.Γ Πρωινές ώρες την μητερα της Κ. την βρίσκουμε στο Δημαρχείο να πίνει καφέ στα γραφεία του ισογείου, και προς το μεσημέρι στο μεγάλο γραφείο του 1ου ορόφου. Καλό βράδυ και καλή χρονιά. Γ.Κ."




indobserver
http://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2014/01/80.html