7 Ιαν 2014

AMΦΙΣΒΗΤΕΙΤΑΙ Η ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΣΑΜΑΡΑ;

imagesΔιαβάζαμε το εξαπτέρυγο στο διαδίκτυο του Σαμαρά κι ειχαμε την εντύπωση οτι παρακολουθούμε παρέλαση στη Βόρειο Κορέα…Δεν αμφισβητείται απο κανέναν η ηγεσία Σαμαρά έγραφαν. Δεν θα σταθούμε στο γεγονός ότι κανεις δεν...
είναι τοσο μαλάκας ,για να ζητήσει να καθήσει στη θέση του Σαμαρά αυτήν ακριβώς την περίοδο. Αυτό, όμως δεν σημαίνει, ότι δεν υπάρχει αμφισβήτηση, χωρίς να υπάρχει αυτός που θα καθησει στην καρέκλα.(ο μαλάκας)
Γιατι απλούστατα αμφισβήτηση είναι όταν η δύναμη της Νέας Δημοκρατίας δημοσκοπικά δεν ξεπερνά το 15%.
Αμφισβήτηση είναι όταν συνεχώς ακαταπαύστως και με υπογραμμίσεις ομάδες…πολυπληθών βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας υποβάλλουν ερωτήσεις και ζητούν ανατροπές σε νομοσχέδια και αποφάσεις που ήδη, έχουν δρομολογηθεί.
Αμφισβήτηση ειναι όταν περισσότεροι απο δέκα βουλευτές μέχρι σήμερα έχουν υποβάλλει σοβαρές ενστάσεις για την κυβερνητική πολιτική και απειλούν να φύγουν.
Αμφισβήτηση είναι όταν …εχει αποχωρήσει η μισή Νέα Δημοκρατια διαμορφώνοντας άλλο τοπίο στον κεντροδεξιό χώρο.
Και φυσικά κάτω απο τη λογική αυτή και με ενα ΠΑΣΟΚ αλληλοσπαρασσόμενο ουδείς μπορει να μιλήσει για …ηγεμονία, που έτσι κι αλλιώς προϋποθέτει αυτοδυναμίες και μονοκομματικές κυβερνήσεις. Αυτή είναι μια κυβέρνηση ιδεολογικά παρα φυσιν και κυρίως μια κυβερνηση δεκανίκι. Ηγεμονίες με δεκανίκια δεν υπάρχουν…