28 Ιαν 2014

Η τοπική της ΝΔ έκοψε πίτα με την πεθερά του Σαμαρά! (σσ ποιός είναι αυτός...διπλα στην κυρία Τέτα;)

Καποιοι μας μετεφεραν οτι διπλα απο την κα ΤΕΤΑ ο διαδρομος γλυστρουσε απο το πολυ γλυψιμο του Ανδριανου ,λετε να εσπασε κανενας το ποδι του απο την κωλοτουμπα που ...
Η κυρία Τέτα έδωσε δυναμικό παρών


Η ΔΗΜ.Τ.Ο. της ΝΔ Πρόνοιας και το τμήμα ...Γυναικών Ναυπλίου πραγματοποίησε την ετήσια εκδήλωση κοπής πίτας, στο ξενοδοχείο Αμαλία. Την πίτα έκοψαν ο υφυπουργός πολιτισμού και αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός μαζί με την πρόεδρο της Τ.Ο Ναυπλίου Θεοδώρα Γραμματικάκη .

Παραβρέθηκαν ο γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου Δυτικής Ελλάδος και Ιονίων Νήσων Γ. Διδασκάλου, ο περιφερειακός σύμβουλος και πολιτευτής Β. Σιδέρης,ο σύμβουλος επί αθλητικών θεμάτων του Πρωθυπουργού Γ. Μπόλλας, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αργολίδας Γ. Μούκιος,ο πρόεδρος της Τ.Ο. Άργους Σ. Διολίτσης,ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Αργολίδας Χ. Μπονταϊτης,ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ Δ. Σχοινωχορίτης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Άργους- Μυκηνών Θ. Βασιλόπουλος,ο αντιδήμαρχος του Δήμου Ναυπλιέων Π.Βαμβακάς, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ναυπλιέων Χ.Γραμματικόπουλος,η διευθυντρια της ΔΕΥΑΝ Α. Μαντά.

Η γκεστ παρουσία ήταν η κυρία Τέτα, πεθερά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και πολλοί άλλοι.(φωτογραφίες eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

www.argolidaportal.gr