13 Ιαν 2014

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΟΥΝ μονο τον μαιντανο,δεν τους ενδιαφερει η ΕΛΛΑΔΑ:Γαλάζιος πόλεμος για μια θέση στον «ήλιο» των Βρυξελλών

Δεν έχει προηγούμενο αυτό το οποίο συμβαίνει με τις θέσεις των υποψηφίων ευρωβουλευτών της ΝΔ.

Οι πληροφορίες που έρχονται τόσο από το Μέγαρο Μαξίμου όσο και από την λεωφόρο Συγγρού, αναφέρουν ότι για τις σίγουρες πέντε πρώτες ???????εκλόγιμες θέσεις υπάρχουν περισσότεροι από...
30 ενδιαφερόμενοι, οι οποίοι, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, εμφανίζονται σχεδόν σίγουροι για την υποψηφιότητα τους.

Το πρόβλημα αρχίζει να παίρνει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις από τη στιγμή που και οι περισσότεροι από τους νυν γαλάζιους ευρωβουλευτές δηλώνουν έτοιμοι να ανανεώσουν τη θητεία τους.

Το θέμα φέρεται να χειρίζεται πλέον προσωπικά ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς, από κάποια στιγμή και μετά, άρχισε να παίρνει ανεξέλεγκτες διαστάσεις. Για παράδειγμα, ο πρώην υπουργός, Μανώλης Κεφαλογιάννης, δηλώνει σίγουρος για τη θέση του επικεφαλής του ψηφοδελτίου, τη στιγμή που η νυν επικεφαλής, Μαριέττα Γιαννάκου φέρεται να θεωρεί αυτονόητο ότι θα συνεχίσει να είναι η ίδια.

Μόνο που στο Μέγαρο Μαξίμου δεν θεωρούν τίποτα αυτονόητο, επ' αυτού του θέματος, και μάλιστα δείχνουν να έχουν εκνευριστεί από πρωθύστερες δηλώσεις, σχετικά με το ποιος θα είναι υποψήφιος και ποιος όχι. Οπότε, μάλλον, θα πρέπει να αναμένονται... εκπλήξεις.
http://www.voria.gr