14 Ιαν 2014

ΝΑ'ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ "ΔΙΑΡΡΟΕΣ"! ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Οταν ο Α.Σαμαράς έρχεται σε επαφή με τον "απλό κόσμο"

Την γνωστή ταινία "Ο επιθεωρητής" έχει αρχίσει να θυμίζει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς: Μετά την περιήγησή του στο Λουτράκι που κανένας δεν είχε αντιληφθεί, πριν λίγα λεπτά, όπως διαρρέει το Μαξίμου λίγο μετά τις 10:00 το βράδυ και ...
περπάτησε μέχρι το ξενοδοχείο Hilton όπου είχε ραντεβού για φαγητό.
Τον πρωθυπουργό, που ήταν μόνος του, ακολουθούσαν υποτίθεται μόνο δύο άνδρες της προσωπικής του ασφαλείας και κατάφερε να φτάσει εγκαίρως στο ραντεβού του παρά το γεγονός ότι "όποιος τον αναγνώριζε τον σταματούσε και του έλεγε τον πόνο του".
Το κλου της διαρροής: Στον δρόμο οι πολίτες του έλεγαν τα προσωπικά τους βάσανα αλλά κυρίως ενθαρρύνοντάς τον να ... συνεχίσει την πορεία του.Δηλαδή να τους βασανίζει! Που τους βρήκε τόσους μαζοχιστές;
Τι άλλο θα ακούσουμε!
Μάλιστα η διαρροή περιγράφει πώς ο Α.Σαμαράς εγκαταλείπει τον "γυάλινο κόσμο" του Μαξίμου και "περπατά στην εορταστική πλατεία Συντάγματος" και παλαιότερα (πριν χρόνια υποθέτουμε) στο Κολωνάκι.
Και καταλήγει η "διαρροή": "Ο πρωθυπουργός επιδιώκει την προσωπική επαφή με τους απλούς πολίτες, ώστε αφουγκράζεται τις διαθέσεις και τις αγωνίες τους αλλά και να παίρνει κουράγιο όταν τον ενθαρρύνουν".
Προφανώς η διαδρομή έχει εκκαθαριστεί από ... πολίτες που δεν συμπαθούν τον Α.Σαμαρά...
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr