24 Ιαν 2014

Καλοκαιρινό έκανε το γραφείο του Ολάντ η Τριερβελέρ

Καλοκαιρινό έκανε το γραφείο του Ολάντ η Τριερβελέρ
Έντονες φήμες ότι η Βαλερί Τριερβελέρ - η επί 9 χρόνια σύντροφος του Γάλλου προέδρου - τα έκανε γυαλιά καρφιά στο προεδρικό γραφείο του Φρανσουά Ολάντ, κάνουν τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την γαλλική ...
εφημερίδα Figaro, η φήμη ότι η Βαλερί Τριερβελέρ έσπασε κυριολεκτικά το γραφείο του Ολάντ, μόλις έμαθε για τη σχέση του με τη Ζουλί Γκαγιέ, κυκλοφορεί στο Παρίσι εδώ και τρεις ημέρες.
Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, η Τριερβελέρ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα νεύρα της, όταν έμαθε για τον παράλληλο δεσμό του προέδρου και άρχισε να σπάει αντίκες, συλλεκτικά βάζα και διάφορα άλλα αντικείμενα τέχνης. Δηλαδή, αν και ανεπίσημη, η Πρώτη Κυρία συμπεριφέρθηκε ως κλασσική, έξαλλη από την απιστία, υστερική γυναίκα.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τις εφημερίδες Le Figaro και Le Parisien, οι ζημιές που προκάλεσε αγγίζουν τα 3 εκατομμύρια ευρώ.
Αρχικά, το προεδρικό μέγαρο δεν έκανε κανένα σχόλιο για τον τυφώνα Βαλερί, που χτύπησε το προεδρικό γραφείο, αλλά η φήμη διογκώθηκε τόσο πολύ στη Γαλλία που, τελικά, η αρμόδια επιτροπή του Μεγάρου των Ηλυσίων έσπευσε να διαψεύσει τις φήμες.
Χθες, η πρώην Πρώτη Κυρία της χώρας, Μπερναντέτ Σιράκ, έστειλε μέσω ραδιοφώνου μήνυμα συμπαράστασης στην Τριερβελέρ λέγοντας ότι "δεν είναι εύκολο, είναι αρκετά σκληρό", να είσαι στη θέση της προεδρικής συζύγου.
 http://www.news.gr