15 Ιαν 2014

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ επιχειρηματιών


Φιγούρες αντρών

Ο μεγαλοεπιχειρηματίας με τα χρέη, η εκπομπή που κόπηκε, ο δημοσιογράφος και οι καναλάρχες

Άγριος πόλεμος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ επιχειρηματιών, έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα με....
αφορμή και τις εξελίξεις στο δικαστικό πεδίο. Στη μάχη πέφτουν όλα τα όπλα: Εκβιασμοί και πισώπλατα μαχαιρώματα, ενώ εμπλέκονται και ΜΜΕ τα οποία χωρίζονται σε φίλια και εχθρικά…
«Θα χυθεί αίμα» λένε οι γνωρίζοντας το παρασκήνιο και αποκαλύπτουν το τελευταίο επεισόδιο στον απηνή πόλεμο που διεξάγεται. Πρωταγωνιστές σ’ αυτό, ένας πασίγνωστος επιχειρηματίας, ένας πολύ γνωστός δημοσιογράφος και δύο καναλάρχες.
Ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Π», έχει στα χέρια του τον φάκελο πολύ μεγάλου Έλληνα επιχειρηματία με τις δανειακές υποχρεώσεις του, ύψους 2,5 δις ευρώ,. Επρόκειτο μάλιστα να κάνει τηλεοπτική εκπομπή με το θέμα.
Όταν  πληροφορία έφτασε στα αυτιά του επιχειρηματία, έβγαλε… καπνούς. Τηλεφώνησε αμέσως στον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού που θα φιλοξενούσε την εκπομπή και του κατέστησε… σαφές (όχι και με τόσο κομψό τρόπο) ότι αν η εκπομπή βγει στον αέρα, θα πρέπει να κρυφτεί.
Οι απειλές έπιασαν τόπο και η επίμαχη εκπομπή δεν μεταδόθηκε ποτέ.
Ωστόσο, ο γνωστός δημοσιογράφος βρήκε αλλού τηλεοπτική στέγη καθώς, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του «Π», έτερος μεγάλος  επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος σε τηλεοπτικό σταθμό εμφανίστηκε πρόθυμος να του παράσχει τηλεοπτικό βήμα για τις αποκαλύψεις που θα συνταράξουν την κοινή γνώμη. Το… αυτί του δεν πρόκειται να ιδρώσει από απειλές, καθώς τα συμφέροντα των δύο επιχειρηματιών είναι προφανώς αντικρουόμενα και η σύγκρουση αναμένεται σφοδρή.
Αναμένεται με ενδιαφέρον η απάντηση του άμεσα ενδιαφερόμενου επιχειρηματία, με τα υπέρογκα δάνεια, ο οποίος είναι επίσης  μεγαλομέτοχος σε ΜΜΕ.