4 Ιαν 2014

Κόλαση! Απόστρατος “αδειάζει” Ευσταθιου για τις μίζες!

apologia-panos-eustathiouΣύντομα θα ξανακληθεί από τον ανακριτή ο 83χρονος Παναγιωτης Ευσταθίου αφού άρχισαν …τα όργανα από τους απόστρατους αξιωματικούς που “έδωσε”!
Ένας απ΄ αυτούς ο Εμμανουήλ Σαρτζετάκης σε επιστολή του προς την ένωση αποστράτων της οποίας είναι ...
μέλος ,της ΑΝΕΑΕΔ , ανατρέπει πλήρως την εικόνα που έδωσε ο Ευσταθίου. Ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει να ενοηθεί ότι ο Ευσταθίου αλλού έχει δώσει μαύρο χρήμα το οποιο τώρα προσπαθεί να καλύψει!
Για το πρόγραμμα των υποβρυχίων για το οποίο ο Ευσταθίου υποστηρίζει ότι του έδωσε 250 χιλιάρικα γράφει:

“Κατ αρχήν το πρόγραμμα των νέων Υ/Β εδόθει στην HDW με απ ευθείας ανάθεση στο σύνολο του, σύμφωνα με την υποβληθείσα προσφορά, χωρίς καμία επιλογή του εξοπλισμού. Αυτό σημαίνει ότι δεν υπήρξε καμία επί μέρους επιλογή συσκευών και συστημάτων και πολύ περισσότερο του κεντρικού οπλικού συστήματος της ATLAS ELEKTRONIC που αποτελούσε την καρδιά των ηλεκτρονικών του Υ/Β. Καταλαβαίνετε λοιπόν ότι δεν υπήρξε ΚΑΜΙΑ αξιολόγηση συναφών συστημάτων για να υπάρξει προσπάθεια επηρεασμού, στα επίπεδα που προσπαθεί να εμφανίσει ο Ευσταθίου. Όσον αφορά την αναφερόμενη λίστα Αξιωματικών που παρέδωσα αποτελεί ψεύδος, ο αναφερόμενος Γερμανός Luebke δεν ασχολείτο τότε με τα νέα Υ/Β και τέλος όταν ισχυρίζεσαι ότι έχεις δώσει χρήματα στον ισχυρότερο, τότε άνδρα του ΠΝ τον συγχωρεμένο τον Θεοδωρουλάκη, δεν περιμένεις λίστες από κανένα Σαρτζετάκη.

Εγώ προσωπικά στην TREDECO, ασχολήθηκα με την τεχνική υποστήριξη διαφόρων προγραμμάτων και κυρίως με την υποστήριξη των συσκευών Α/Υ των Υ/Β τύπου ΓΛΑΥΚΟΣ, την προσαρμογή των νέων Τ/Λ DMA2A4 στα Ελληνικά Υ/Β, τον εξομοιωτή Υ/Β και κάποια άλλα μικρά προγράμματα που ουδέποτε προχώρησαν όπως Link 14, νυκτοσκόπια, ECM κ.α. Είχα ιδιωτικά συμφωνητικά με την TREDECO κατατεθειμένα στην εφορία και οι συνολικές αμοιβές μου τα 11 αυτά χρόνια ήταν της τάξεως που αναφέρει ο Ευσταθίου ως αμοιβές – bonus. Για τα ποσά αυτά έχω εκδώσει και αντίστοιχα τιμολόγια από την ατομική εταιρεία που διατηρούσα και διέκοψα την λειτουργία της το 2011.

Το τι έκανε ο Ευσταθίου με οποιονδήποτε τρίτο δεν το γνωρίζω αλλά και ήταν ξεκάθαρο εξ αρχής ότι δεν ήθελα ποτέ να ανακατευτώ. Προκαλώ δε οποιονδήποτε έχει δεχθεί πρόταση από μένα να το πει δημοσίως. Εκείνο που όμως μου προκαλεί θλίψη και οργή, είναι η ευκολία με την οποία κατονομάζει συναδέλφους γνωρίζοντας για έναν εξ αυτών την αδελφική σχέση που είχε με κάποιο συγγενή του και την επιθυμία του να τον βοηθήσει όταν βρέθηκε σε κάποια οικονομική δυσκολία. Το πρόσωπο αυτό σήμερα κατονομάζεται ως πληροφοριοδότης για να δικαιολογήσει αυτό το ποσόν που πιθανόν και να του έδωσε. Αλλά αυτά αποτελούν αντικείμενο της Ελληνικής Δικαιοσύνης στην οποία ελπίζω να κληθώ και να πω ότι γνωρίζω.http://armynews.gr/?p=12738