11 Ιαν 2014

Καφενειο οι ΑΝΕΛ.......

Στη σκιά της επιστολής των εφτά βουλευτών, την ύπαρξη της οποίας πρώτο αποκάλυψε το «Π», συνεδριάζει από το πρωί το Εθνικό Συμβούλιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Το κλίμα είναι πολύ βαρύ καθώς η απουσία των ..
βουλευτών Νταβρή, Γιοβανόπουλου, Χρυσοβελώνη, Ξουλίδου, Γιαταγάνα και Καπερνάρου δημιουργούν μια εκρηκτική ατμόσφαιρα και αποτελούν ευθεία αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Πάνου Καμμένου.
Ο Τέρενς Κουίκ στην ομιλία ήταν πολύ καυστικός, μιλώντας για «φραξίες» και για «γιάφκες του Κολωνακίου» που υπάρχουν μέσα στην Κ.Ο των ΑΝΕΛ. Τόνισε ακόμη ότι πρέπει να σταματήσουν τα πισώπλατα μαχαιρώματα και να αρχίσει πλέον η σοβαρή δουλειά, σηκώνοντας έτσι ασπίδα προστασίας στο πρόσωπο του προέδρου του κόμματος.
Στο ίδιο μήκος κινήθηκαν και οι ομιλίες των άλλων βουλευτών Κόλλιας, Μαριά, Μελά οι οποίοι κατέκριναν τη στάση που ακολούθησαν οι 7.
Τέλος, ο μόνος από τους 7 που παρευρέθηκε στη συνεδρίαση είναι ο Παύλος Χαϊκάλης. Το ζήτημα που προκύπτει είναι ποια θα είναι από εδώ και πέρα η πορεία των βουλευτών που πραγματοποίησαν την “ανταρσία” αυτή. Η απουσία τους απο το κεντρικό όργανο του κόμματος που πρόκειται να λάβει σημαντικές αποφάσεις’ τόσο για τη στρατηγική που θα ακολουθηθεί από εδώ και πέρα όσο και για τις συμμαχίες που θα γίνουν, δείχνουν την αποστασιοποίησή τους από την κεντρική γραμμή του κόμματος.
Θ. Δ.