Ένα χοντρό κάζο- από την Γερμανία αυτή τη φορά-απειλεί να κλονίσει τις αλκυονίδες μέρες του Προέδρου της Βουλής Βαγγέλη Μειμαράκη. Όχι, μην άγχεστε. Δεν έχουν καμία σχέση οι μπελάδες του Φρανσουά Ολάντ με εκείνους που θα αντιμετωπίσει πολύ ...
σύντομα ο Πρόεδρος της Βουλής των Κασιδιάρη-Σεφερλή-Ασημακοπούλου-Μακρή-Διαμαντοπούλου και Σία.
Πάντως παραμένει μυστήριο για ποιο λόγο οι Γερμανοί δημοσιογράφοι που ερευνούν την υπόθεση, αποφάσισαν να δώσουν επιχειρήματα στους Έλληνες αντιεξουσιαστές που φωνάζουν μπροστά από το ιστορικό κτίριο-πρώην Καζίνο-το σύνθημα "Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή..."
Βέβαια στην προκειμένη περίπτωση το επικίνδυνο και το αποπροσανατολιστικό θα ήτο να καούν συγκεκριμένα έγγραφα από από την αρμόδιες διευθύνσεις της Βουλής που εμπλέκονται στις περίφημες αποστολές των εθνοπατέρων και των εθνομητέρων στο εξωτερικό.
Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι-όπως τουλάχιστο ισχυρίζονται στους Έλληνες συνομιλητές τους-έχουν στην κατοχή τους έγγραφα φωτιά που αποδεικνύουν ότι σε κρίσιμες ψηφοφορίες της Βουλής των Ελλήνων δεν έπρεπε να μετρήσουν κάποιες από τις λεγόμενες επιστολικές ψήφους!
Κι αυτό γιατί σε συγκεκριμένες περιπτώσεις το ταξίδι-αποστολή συγκεκριμένων εθνομητέρων και εθνοπατέρων στο εξωτερικό, δεν ήταν παρά ταξίδι αναψυχής ή σε κάποιες περιπτώσεις επαγγελματικό!
Σ΄ αυτό το σημείο θέλουμε να σας διευκρινήσουμε πως για να απουσιάσει ένας βουλευτής στο εξωτερικό με αποστολή της Βουλής, υπάρχει μια ολόκληρη διαδικασία και μάλιστα υψηλού κόστους για τους εγκεφαλικούς Έλληνες πολίτες.
Πρώτα όμως πρέπει να έχει προηγηθεί επίσημη πρόσκληση από κάποιο Οργανισμό, πρεσβεία, κλπ,  ή κάποια επίσημη δραστηριότητα που απαιτεί την παρουσία ελληνικής αντιπροσωπείας εθνοπατέρων-μητέρων εκτός συνόρων.
Κάθε αποστολή έχει υψηλό κόστος καθότι οι βουλευτές μας συνοδεύοναι συνήθως από υπαλλήλους της Βουλής οι οποίοι έχουν πάνω τους πιστωτικές κάρτες και όλα τα σχετικά για να καλύψουν τα έξοδα της συγκεκριμένης αποστολής-ξενοδοχεία, φαγητά, σε κάποιες περιπτώσεις μεταφραστές και πάει λέγοντας. Για όλα αυτά άμα τη επιστροφή που λέμε, θα πρέπει να υπάρχουν τα απαραίτητα παραστατικά.
Το πιο κρίσιμο όμως είναι να μπορεί να δικαιολογηθεί η αποστολή και ειδικά ενόψει κρίσιμων ψηφοφοριών στις οποίες οι μετέχοντες σε δικαιολογημένη αποστολή, ψηφίζουν με επιστολική ψήφο η οποία και προσμετράται.
Οι Γερμανοί δημοσιογράφοι ισχυρίζονται πως έχουν στην διάθεσή τους-γύρευε από ποιο φάντασμα που τις νύχτες αναζητά έγγραφα και ντοκουμέντα στα πολυκαιρισμένα συρτάρια των αρμοδίων διευθύνσεων της Βουλής-ντοκουμέντα που αποδεικνύουν ότι κάποιες από τις επιστολικές ψήφους ελλήνων βουλευτών που απουσίαζαν σε κρίσιμες ψηφοφορίες δεν θάπρεπε να μετρήσουν κι αυτό κι αν ακόμη δεν αλλοίωναν το τελικό αποτέλεσμα.
Αλλά ακόμη κι αν δεν υπήρξε αλλοίωση του αποτελέσματος-συμπληρώνουμε εμείς-πως είναι δυνατόν με χρήματα του φορολογούμενου και χρεοκοπημένου Έλληνα πολίτη, κάποιοι από τους 300 να κάνουν ταξιδάκια αναψυχής ή ακόμη και επαγγελματικά;
Καλούμε λοιπόν τον Πρόεδρο της Βουλής πριν σκάσει το θέμα, να δώσει στη δημοσιότητα-μέσα από το site της Βουλής-όλες τις αποστολές Ελλήνων βουλευτών στο εξωτερικό στην διάρκεια του προηγούμενου έτους, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά- όχι από τον Οργανισμό Ημερησίων Εκδρομών (ΟΗΕ)-και ειδικά εκείνες που συνέπεσαν με κρίσιμες ψηφορίες στην ελληνική βουλή.
Πάντως οι Γερμανοί δείχνουν αποφασισμένοι να καθαρίσουν κάθε εστία διαφθοράς στην Ελλάδα, γιατί έχουν συνειδητοποιήσει πως πετάνε τα λεφτά των φορολογουμένων σε πηγάδι χωρίς πάτο. Η υπόθεση έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον...
 http://kourdistoportocali.com