4 Ιαν 2014

Στελέχη των ΑΝ.ΕΛΛ. στα πρόθυρα του ψυχιατρείου

Σήμερα, η εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κυκλοφορεί με μια δημοσκόπηση της ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ και με υπέρτιτλο "Στήθος με στήθος στη Θεσσαλονίκη". Τη δημοσκόπηση...
παραθέσαμε εδώ:
Ισοπαλία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ δείχνει η δημοσκόπηση της ΜΕΤΡΟΝ ΑΝΑΛΥΣΙΣ.

Αυτό γράψαμε και τίποτε άλλο!
χωρίς κανένα σχόλιο και χωρίς καν να διαβάσουμε τα ποσοστά, πλην των δύο πρώτων, 
που ισοβαθμούν
στη συνέχεια, ο συνεργάτης μας στο facebook (που είναι απολύτως ακομμάτιστος), ανέβασε κι εκεί το άρθρο, που δεν λέει απολύτως τίποτε, παρά μόνο περιέχει την εικόνα από την πρώτη σελίδα της "Μακεδονίας"
Κι έτσι, ο εκπρόσωπος τύπου Β.Ελλάδος των ΑΝ.ΕΛΛ. Θεόδωρος Τοσουνίδης, σχολιάζει επί της αναρτήσεως στο facebook, χωρίς να έχει προκληθεί για κάτι, χωρίς ποτέ να έχουμε κάποια επαφή, χωρίς κάποιο παρελθόν ανταλλαγής σχολίων (αντιθέτως, παρουσιάσαμε θετικότατα την υποψηφιότητά του και τον αβαντάραμε κιόλας! Εδώ:

Τοσουνίδης: "Η Ελληνική σημαία δεν θα φύγει από τα χέρια μας"

:
Σχολιάζει λοιπόν ο τύπος:
ΠΩΣ ΤΟΛΜΑΤΕ ΑΚΟΜΗ ! ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ! Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ! ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΣΑΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ! Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΛΠΗ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ! ΤΟΤΕ ΤΑ "ΧΑΛΙΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ! ... ΠΑΝΤΟΤΙΝΑ "ΧΑΛΙΑ"...
Η παρουσίαση μιας δημοσκόπησης λοιπόν στο facebook -και μάλιστα χωρίς κανένα σχολιασμό- οδηγεί έναν υποψήφιο βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ. τον οποίο υπερπροβάλλαμε κιόλας (!) όπως και το κόμμα των ΑΝ.ΕΛΛ., να μας εγκαλεί "πώς τολμάμε", να μας αποκαλεί "υποτακτικούς", να μιλάει για "μεροκάματο" (από ποιόν; από το ΣΥΡΙΖΑ; ή από τη ΜΕΤΡΟΝ; ή από την εφημερίδα;), να μας απειλεί ότι θα μας "εξαφανίσει" η κάλπη (χεστήκαμε για το τι θα πει η κάλπη!!!) και τις κλασικές μπούρδες κάθε αγράμματου με φτηνά λογοπαίγνια για "χάλια" και "παντοντινά χάλια".
Αυτός ο άνθρωπος λοιπόν, με αυτά τα πνευματικά χάλια, είναι πρωτοκλασάτο στέλεχος των ΑΝ.ΕΛΛ. και θα γίνει Υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ. !
Τι μπορεί κανείς να πει ;
Σε τι μπορούμε να ελπίζουμε, αν αυτοί θα διαδεχθούν τους σημερινούς;
Μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο, εκτός από τον γονατίσουμε και να ανακράξουμε προς τον Ύψιστο: 
"Γιατί Θεέ μου μας έταξες να ζούμε σε αυτή τη χώρα, μ΄αυτούς τους παλαβούς";
 http://taxalia.blogspot.gr/2014/01/blog-post_1794.html#more