12 Ιαν 2014

Ραχήλ στο «Π»: Κοιτάξτε ποιοι ζητούν τα ρέστα από τον Κουίκ


raxil-makriΣυνεχίζονται οι εκατέρωθεν βολές στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ. Η Ραχήλ Μακρή μετά την επίεθση που δέχτηκε σήμερα ο Τέρενς Κουίκ  από τη Μαρίνας Χρυσοβελώνη, μιλά αποκλειστικά στο «Π» και δηλώνει « ότι είναι απαράδεκτο τόσο ο γραμματεάς της Κ.Ο όσο....
και η αναπληρώτρια γραμματέας να απέχουν από τη συνεδρίαση του ανώτατου όργανου του κόμματος και να υπονομεύουν καθ’ αυτό τον τρόπο την ενότητα και λειτουργία του.


 Θα μείνω στα λόγια του Πάνου Καμένου που ήταν ξεκάθαρα « όσοι εποφθαλμιούν καρέκλες να τις πάρουν από απόψε σπίτι τους». Δεν είναι δυνατόν αυτοί που δημιούργησαν με υπόγειες μεθοδεύσεις και πρακτικές αυτά τα προβλήματα στην Κ.Ο να ζητούν τώρα και τα ρέστα από τον Τέρενς Κουίκ.
Ας βάλει τον σύζυγό της να προβεί σε επιθέσεις κατά βουλευτών… ξέρει αυτή».
Τέλος, η κ. Μακρή δηλώνει αποκλειστικά στο «Π» ότι παραμένει στην κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ τονίζοντας ότι «ότι έχοντας συνειδητοποιησει πια τον «ύποπτο» ρόλο που παίζουν κάποιοι, δηλώνω περισσότερο από ποτέ, ότι θα προστατέψω τόσο τον πρόεδρο Πάνο Καμμενο όσο και το Κίνημα των Ανεξάρτήτων Ελλήνων καθώς επίσης και όλων εκείνων των βουλευτών που με καθαρότητα παλεύουμε μαζί στο ελληνικό κοινοβούλιο».
Θ.Δ.