11 Ιαν 2014

Τ.Κουίκ στο «Π»: Θα ζητήσω την παραίτηση του Γιοβανόπουλου και της Χρυσοβελώνη

του Θοδωρή Δαφέρμου
Ραγδαίες δείχνουν να είναι οι εξελίξεις στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ με τον βουλευτή Επικρατείας του κόμματος Τέρενς Κουίκ να σηκώνει ασπίδα προστασίας στον Πάνο Καμμένο και να ζητά την παραίτηση τόσο ...
του κ. Γιοβανοπουλου από τη θέση του γραμματέα της Κ.Ο όσο και από την κ. Χρυσοβελωνη από τη θέση της αναπληρώτριας γραμματέας της Κ.Ο.
Ο κ. Κουίκ μιλώντας στο «Π», διευκρίνισε ότι το θέμα το έχει ήδη θέσει αρμοδίως στη ηγεσία του κόμματος. Η αιτιολογία της κίνησής του αυτής αφορά την απουσία τόσο του γραμματέα της Κ.Ο όσο και της αναπληρώτριας γραμματέα από τη συνεδρίαση του ανώτατου οργάνου του κόμματος του Εθνικού Συμβουλίου. Όπως λέει ο ίδιος «δεν είναι δυνατόν να τη συνεδρίαση του ανώτατου οργάνου του κόμματος την ώρα που το κόμμα δικαιώνεται πανηγυρικά στην υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και από την άλλη δεν δικαιολογείται η απουσία η σύγκλιση του εθνικού συμβουλίου έχει οριστεί εδώ ένα μήνα». Θεωρεί μάλιστα πολύ ύποπτο την ώρα που το κόμμα δικαιώνεται σε στρατηγικές επιλογές κάποιοι να το υπονομεύουν με τέτοιο τρόπο.
.http://www.paraskhnio.gr