6 Ιαν 2014

Παγκόσμια πρωτοτυπία. Ο Θάνατος της συζύγου … η σωτηρία του... χήρου.



Ο Νέος Κανονισμός Ασφάλισης και Παροχών του Ενιαίου Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης που έχει στα χέρια του ο Βρούτσης, σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελευθεροτυπία" είναι σφαγείο....
Την ίδια στιγμή που ο Α.Σαμαράς έταξε για το 2014 ανάπτυξη, και πρωτογενές πλεόνασμα, με το οποίο θα μοιράσει και λεφτά σε χαμηλοσυνταξιούχους και απόστρατους, ο Κανονισμός μιλάει για "ψαλίδι" στις επικουρικές από 16-45%!
Οι άνθρωποι αυτοί πλήρωναν επικουρικά δεκαετίες ολόκληρες , και τώρα θα "κουρέψουν" τις εισφορές τους, δηλαδή θα τις δημεύσουν, όπως διατάζουν οι δανειστές.
Οι παροχές θα αναπροσαρμόζονται ετησίως ανάλογα με τα δημογραφικα΄δεδομένα, δηλαδή αν δεν τους κάνουμε την χάρη να πεθαίνουμε στο μέλλον θα παίρνουμε "ψίχουλα". Αν πεθαίνουμε νωρίτερα, οι εναπομείναντες θα παίρνουν κάποιο "μπόνους".
Καταργούνται τα πλασματικά χρόνια, και οι αναπηρικές συντάξεις. Όλοι οι ανάπηροι γιατρεύτηκαν, και δεν έχουν ανάγκη φαρμάκων!
Φυσικά έξω από τους νέους σχεδιασμούς δεν μπορούσε να μείνει η σύνταξη χηρείας. Όσες επέλεξαν να κάνουν την δυσκολότερη δουλειά, να μείνουν "βασίλισσες" στο σπίτι και να μεγαλώσουν σωστά τα παιδιά τους, θα δουν την σύνταξη που τους άφησε ο σύζυγός τους να μειώνεται από το 70% στο 50%! αφού υποχρεώνονται να δηλώσουν οι συνταξιούχοι σύζυγοι ένα επιθυμούν να πάρει η χήρα την σύνταξη τους μετά θάνατον . Εάν ..ναι θα την πάρουν ..μισή .Εάν όχι σχεδόν ολόκληρη. Δεν μας είπαν τι θα γίνει εάν πεθάνει ποιο πριν η σύζυγος η εάν πάρει διαζύγιο τι θα γίνει .
Αν σκεφτεί κανείς και τις ανάγκες που έχουν οι απόμαχοι της ζωής (οι παππούδες μας, και οι γονείς μας) σε φάρμακα, και ιατρικά έξοδα, είναι κατανοητό ότι η κυβέρνηση έχει σκοπό να τους αναγκάσει σε ένα είδος υποχρεωτικής "ευθανασίας".
 http://ixnos.blogspot.gr/