12 Ιαν 2014

Μια ωραία ατμόφαιρα στη ΝΔ! Η μαμά του τρίτου παιδιού του Κ. Μπακογιάννη (εγγονή του Γ. Ράλλη) θα κάνει κουμπάρο τον αδελφό του υπουργού (συναδέλφου του, θείου, Κυριάκου) Μιλτ. Βαρβιτσιώτη ...

Από τον  Στάθη Παλαιολόγο.

Aπό το ρεπορτάζ του Γιώργου Κύρτσου μάθαμε σήμερα (χωρίς να ήταν αναγκαίο) και ποια είναι η μητέρα του τρίτου παιδιού του Κώστα Μπακογιάννη η οποία έχει προσφύγει σε βάρος του (όπως και κατά της γιαγιάς Ντόρας Μπακογιάννη) για το θέμα της διατροφής.
Διαβάζουμε λοιπόν ότι «η κυρία με την οποία απέκτησε παιδί ο κ. Μπακογιάννης ονομάζεται Μαίη Ζαννή και είναι εγγονή του αείμνηστου Γεωργίου Ράλλη, ο οποίος διατέλεσε πρωθυπουργός». Ανατρέχοντας μάλιστα στο βιογραφικό της βρίσκουμε και άλλα πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία και πρωτίστως ότι σήμερα είναι Αναπλ. Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων και ΕΕ στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Η ίδια πάντως, ύστερα από το δημοσίευση του ονόματός της από τον Γ. Κύρτσο, «απέσυρε» την προσωπική της σελίδα από το διαδίκτυο.
Επίσης από το ίδιο ρεπορτάζ μαθαίνουμε ότι νονά στη βάφτισή του κοριτσιού, που θα πραγματοποιηθεί σύντομα, θα είναι η Όλινκα Βαρβιτσιώτη, σύζυγος του Θωμά Βαρβιτσιώτη, γνωστού επιχειρηματία στο χώρο της επικοινωνίας και των παροχών συμβουλών και γιου του Γιάννη Βαρβιτσιώτη» καθώς και αδελφού του νυν υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Ίσως αυτό εξηγεί και γιατί προ ημερών η κ. Ζαννή εκθείαζε, στην προσωπική της σελίδα, τον υπουργό Ναυτιλίας με μια υπαινικτική μάλιστα αντιδιαστολή. 'Εγραφε:
«Δηλαδή όλοι αυτοί που την έπεσαν στον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη προτιμούν την υποκρισία των σωστών βιογραφικών & όμορφων οικογενειακών καταστάσεων που τους σερβίρεται καθημερινά; Εγώ πάντως θα πάρω ειλικρίνεια on any given day.
Aς μην ζητάμε από τους νέους πολιτικούς μας να έχουν ένα ίματζ "μάρτυρα" στη διασκέδαση τους και ένα προφιλ οικογενειάρχη πάση θυσία γιατί απλούστατα θα συνεχίσουμε να έχουμε υποκριτές παντού. Ας έχουμε νορμάλ ανθρώπους με κανονικές ζωές χωρις ανάγκη ψεύτικου PR».
Συμπέρασμα: Σε αυτή την ώρα ατμόσφαιρα της ΝΔ, η εγγονή του Γεωργίου Ράλλη, που έχει ένα παιδί με τον Κώστα Μπακογιάννη, πάει στα δικαστήρια την οικογένεια Μητσοτάκη για το θέμα της διατροφής που δεν πληρώνουν και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα κάθεται στο διπλανό υπουργικό έδρανο με τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που θα γίνει κουμπάρος με την οικογένεια της μαμάς του παιδιού του Μπακογιάννη που είναι μεταξύ τους στα μαχαίρια....