4 Ιαν 2014

Οι “Ιφιγένειες” με στολή δεν αρκούν – Ποιοι είναι οι πολιτικοί που έχουν πάρει μίζα;

s118
Γελάνε …και τα τσιμέντα με το περιεχόμενο της απολογίας Ευσταθίου. Ο Κάντας εμφανίζεται ως ο …Ντον Κορλεόνε των εξοπλισμών που εκβίαζε τους ανήξερους γερμανούς. “Τσιράκια” του μερικοί αξιωματικοί οι οποίοι με κάποιο ...
μαγικό τρόπο είχαν υπο τον απόλυτο έλεγχό τους πρωθυπουργούς και όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ. Κι έτσι επέβαλλαν όποιο πρόγραμμα…γούσταραν χωρίς πολλά, πολλά.
Το …τιμολόγιο της μίζας; Αστεία πράγματα . Από 100 ως 300 χιλιάδες ευρώ έπαιρναν οι Αρχηγοί και οι υπόλοιποι κάτι …50άρια.
Προφανώς επειδή και ο δικηγόρος του Μιχάλης Δημητρακόπουλος που κατόρθωσε να κρατήσει εκτός φυλακής τον υπέργηρο πελάτη του κατάλαβε ότι καλό το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο , βγήκε το βράδυ στον Ευαγγελάτο στο ΣΚΑΙ και είπε ότι υπάρχει κι άλλος πολιτικός που εμπλέκεται. Σώπα!
Η αλήθεια είναι μία. Όσες ένστολες Ιφιγένειες κι αν θυσιάσουν ο κόσμος δεν πιστεύει ότι γινόταν εξοπλιστική δουλειά χωρίς να έχουν τον πρώτο και τελευταίο λόγο οι πολιτικοί. Όχι ένας, όχι δύο αλλα πάρα πολλοί.
Θα προχωρήσουν; Γινεται μεγάλη προσπάθεια η ιστορία να εκτονωθεί γιατί γρήγορα κατάλαβαν ότι εύκολα η υπόθεση μπορεί να γίνει ανεξέλεγκτη.http://armynews.gr/?p=12679