Πρωτόγνωρα πολιτικά βουκολικά όργια με πρωταγωνιστή τον άθεο και σατανιστή Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος προσπάθησε να παρασύσει στην ακολασία του ΣΥΡΙΖΑ  την αγνή ελληνοπούλα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, δηλωμένη ..
ορθόδοξη χριστιανή και αφοσιωμένη στο κόμμα της.
Το σατανικό σχέδιο οργάνωσε, η μουχρίτσα, ο Γιάννης Δραγασάκης με την βοήθεια των 3 πλουσιόπαιδων της Κουμουνδούρου, των Σταθάκη, Τσουκαλά, Τσακαλώτο.
Οι 4 τους αποφάσισαν να εξαγοράσουν την πολιτική αγνότητα της Άννας Μισέλ μέσα από μια διαδικασία εκμαυλισμού που δεν έχει προηγούμενο.
Ο Δραγασάκης ζήτησε από τα 3 πλουσιόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ να του δανείσουν όλοι μαζί 1 εκατομμύριο ευρώ. Οι 3 που έχουν εμπιστοσύνη στον μέντορα του Αλέξη στα οικονομικά έσπευσαν αμέσως να ικανοποιήσουν την επιθυμία του. Στην συνέχεια ο Δραγασάκης φώναξε τον Σκουρλέτη που έχει αρρενωπή φωνή και του έδωσε το κινητό της Άννας Μισέλ.
-Πάνο πάρτην τηλέφωνο. Θέλω να την κάνεις να σου πει με πόσα λεφτά θα εγκατέλειπε την ΝΔ...
Ο Σκουρλέτης που δεν είχε και τίποτε άλλο πιο σοβαρό να ασχοληθεί κλείστηκε στο γραφείο του, τηλεφώνησε στην αγνή γαλαζιοπούλα Άννα Μισέλ και την άρχισε στο ψηστήρι.
Η Άννα Μισέλ στην αρχή προέβαλλε τις αντιστάσεις της-όπως θα έκανε κάθε γυναίκα πολιτικός που αγαπά το κόμμα της και τον αρχηγό του.
Μόνο που ο Σκουρλέτης- ο οποίος στο μεταξύ είχε δώσει ένα τόνο αρρενωπότητας στην φωνή του με αποτέλεσμα να θυμίζει τον Φαήλο Κρανιδιώτη- ανέβαζε κάθε 5' την ταρίφα. Στα 500 χιλιάδες ευρώ, η Άννα Μισέλ άρχισε να ψήνεται...
-Άννα έχω για σένα 600 χιλιάδες ευρώ σε χαρτονομίσματα των 500. Δεν έχεις παρά να έλθεις εδώ να πάρεις προκαταβολή -τα μισά- κι όταν εγκαταλείψεις την Κ.Ο. της ΝΔ θα πάρεις τα υπόλοιπα...Ο Αλέξης σε θέλει στο κόμμα μας. Διακρίνει σε σένα την μαχητικότητα μιας παραστρατημένης επαναστάτριας που αποπλανήθηκε από τον στρατό κατοχής των μνημονιακών δυνάμεων. Θέλω να γυρίσεις πίσω στις ρίζες σου, back to the roots...Έλα μαζί μας να αλλάξουμε την Ελλάδα. Για την Ελλάδα ρε γαμώτι...
-Αχ Πάνο και τι θα πει ο κόσμος; Τι θα πουν οι ψηφοφόροι μου; Είσαι τόσο τολμηρός, σχεδόν ξετσίπωτος και ιππότης ταυτόχρονα. Ένας πολιτικός αντίπαλος που μου κάνει μια τόσο πολιτικά ανήθικη πρόταση που μόνος ένας άθεος σαν τον Τσίπρα θα μπορούσε να την σκεφθεί. Όχι, Πάνο. Δεν θα ενδώσω στην πρόκλησή σου...Αντίθετα η ΝΔ θα βγει και θα καταγγείλει τον άθεο αρχηγό σας. Να καείτε στην κόλαση του Αθανασίου. Ο Θεός θα νικήσει τον αντίχριστο, σατανάδες μακριά από το κόμμα μας, κάτω τα χέρια σας από τα αγνά ελληνόπουλα της ΟΝΝΕΔ. Ουστ σατανιστές...http://kourdistoportocali.com/post/32677/tsiprasmisel