16 Ιαν 2014

Το δώρο που λάτρεψε υπάλληλος της χρονιάς -Εταιρεία στη Σαγκάη του «προσέφερε» μία διάσημη πορνοστάρ .

Στη Σαγκάη τα εορταστικά happening στις εταιρείες δεν περιορίζονται μόνο με παγωμένη σαμπάνια, μουσική και πολύωρες, βαρετές πολλές φορές, ομιλίες. Αντίθετα, επιφυλάσσουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στους εργαζόμενους και....
τα στελέχη. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του βραβείου που έλαβε ο υπάλληλος της χρονιάς μίας εταιρείας κατά τη διάρκεια εκδήλωσης. Την ώρα που τα στελέχη τού ανακοίνωναν πως τη περασμένη χρονιά ήταν αυτός που είχε τις καλύτερες επιδόσεις, μία διάσημη Γιαπωνέζα πορνοστάρ έκανε την εμφάνισή της και,μάλιστα, έκατσε μπροστά του. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η πορνοστάρ θα ήταν το δώρο του καλύτερου υπαλλήλου! Η εταιρεία τού προσέφερε τη πορνοστάρ για μία βραδιά ως αντάλλαγμα του ήθους και του ζήλου που έδειξε ο συγκεκριμένος υπάλληλος. Ωστόσο, σύμφωνα με το thejournal.ie, η κίνηση αυτή δίχασε τους υπαλλήλους, καθώς μία ομάδα εργαζομένων έκανε λόγο για έλλειψη ήθους από πλευράς της εταιρείας.
Στην Κίνα, πάντως, η επιβράβευση εργαζόμενων με διάφορα είδη και υπηρεσίες πολυτελείας, όπως αυτοκίνητα, είναι συνηθισμένη στις κορυφαίες εταιρείες και όχι μόνο.