10 Ιαν 2014

Ιδρυει ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ το κλαμπ EURO100


Ενα νεο κλαμπ ιδρυεται με αποφαση του προεδρα Πανου που θα συγκεντρωσει τις  100 υποψηφιοτητες για το ευρωψηφοδελτιο των ΑΝΕΛ.
Τα πρωτα ονοματα που εβαλε στο κλαμπ ειναι:
ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ,ΜΑΝΤΑΛΕΝΑ,ΜΑΡΙΑΣ,ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ,ΡΩΜΑΝΙΑ,ΠΑΠΑΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟ,ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΡΑΧΗΛ,ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ,ενας απο τους αδελφους ΚΑΤΣΑΜΠΑ,ενω μεγαλο ενδιαφερον εχει εκδηλωσει η ΠΑΛΟΜΑ,εχει κανει προταση στην κ ΛΟΥΚΑ,ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ αλλες εκπληξεις.....
Οι διαγωνιζομενοι θα αγωνιστουν στο επι κοντω μετα απο απαιτηση της Ελενας προκειμενου να αποκτησει το αβανταζ ενω μετα απο απαιτηση του εταιρου υποψηφιου Νοτη οι διαγωνιζομενοι θα αναμετρηθουν στο dancing on ice προκειμενου να αποκλειστει ευκολα η υποψηφιοτητα Ρωμανια.Η ΡΑΧΗΛ προτεινε να αγωνιστουν στο αθλημα επι μακρει λογω ονοματος.

Συμφωνα με τα ευρωπαικα προτυπα που τηρει ο ΠΑΝΑΡΑΣ δικαιωμα συμμετοχης θα εχει και εν ενεργεια ελληνοφωνος ευρωβουλευτης προερχομενος απο τη Γερμανια.

Οπως εκανε και στην περιπτωση της κληρωσης για την εδρα του Εβρου ο ΠΑΝΟΣ ειναι αποφασισμενος να μην τα αφησει ολα στην "τυχη" τους. Για τον λογο αυτο εχει ηδη παραγγειλει ειδικη ρουλετα απο το Μονακο προκειμενου να βαλει τους διαγωνιζομενους σε κληρωση πονταροντας ο ιδιος και για τον εαυτο του στο καλυτερο νουμερο.