16 Ιαν 2014

O νέος δονητής που υπόσχεται οργασμούς τρίτου τύπου – Τον πόσταρε στο facebook και η Αριάνα Χάφινκτον [εικόνες]

Oταν η ίδια η Αριάνα Χάφινγκτον, γκουρού των media και στενότατη φίλη κορυφαίων ηγετών του κόσμου – και βέβαια του Μπιλ Κλίντον- σχολιάζει στο facebook με ένα ποστ τον νέο ..
υπερδονητή, αντιλαμβάνεται κανείς τη σοβαρότητα του πράγματος...

Η Χάφινγκτον παραπέμπει μάλιστα στο άρθρο του περιοδικού New York, που θέτει το ερώτημα «Νέο δονητής υπόσχεται τρίτου επιπέδου οργασμού. Φοβάστε να τον χρησιμοποιήσετε;» Ο Ultimate g Vibrator, ένα ένα sex toy σχεδιασμένο από γυναικολόγους και έχει όλα τα εξαρτήματα που υπόσχονται έναν τρισδιάστατο οργασμό ενεργοποιώντας και το θρυλικό σημείο g. Βασικά στοχεύει στο να ενεργοποιήσει κάθε σημείο της ανατομίας της γυναίκας που φέρνει οργασμούς.

Ο δονητής είναι ροζ αλλά τρομακτικός στην όψη. Μάλιστα η συντάκτης του New York Magazine έκανε έρευνα για να δει τί θυμίζει στις γυναίκες. Μεταξύ άλλων απάντησαν: Λαστιχένιο παιχνίδι, εξωγήινο, αποτυχημένο έργο σύγχρονης τέχνης, λογότυπο κέντρου γυναικείας υγείας.
Το εν λόγω άρθρο αναφερόμενο στα τρία επίπεδα οργασμού που προκαλεί ο δονητής το συγκρίνει με την αναφορά της Αριάνα Χάφινκτον στο Third Metric, στην τρίτη παράμετρο που χρησιμοποιεί για τον ορισμό της επιτυχίας. Η απάντηση της Χάφινγκτον στο άρθρο ήταν: Δυστυχώς το #thirdmetric έχει αυστηρή πολιτική εναντίον της χρήσης συσκευών στην κρεβατοκάμαρα...