21 Ιαν 2014

Tα ανοιχτά πόδια της Ζιλί Γκαγιέ “μάγεψαν” τον κοντοπίθαρο Γάλλο Φρανσουά Ολάντ



gagie
Η Ζιλί Γκαγιέ, ερωμένη του Γάλλου προέδρου,σε σκηνή από την ταινία «Novo» όπου εμφανίζεται σε προκλητικές σκηνές
Αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ του περιοδικού «Closer» αποδεικνύει με αδιάσειστα στοιχεία ότι ο Ολάντ, παρά το ...
αδιάφορο ή κατ’ άλλους κωμικό παρουσιαστικό του και την αδεξιότητα που τον διακρίνει, είναι ένας επίμονος γυναικάς και αθεράπευτα ερωτύλος. Η πέτρα του νέου σκανδάλου που συγκλονίζει την κορυφή του γαλλικού κράτους ονομάζεται Ζιλί Γκαγιέ και είναι γνωστή ηθοποιός στη Γαλλία. Ξεκίνησε μάλιστα την καριέρα της το 1993 με μια εμφάνιση στην «Μπλε Ταινία» του Κισλόφσκι, το πρώτο μέρος της χρωματικής τριλογίας του πολυβραβευμένου Πολωνού σκηνοθέτη.
Είναι γνωστό ότι ο Φρανσουά Ολάντ είχε έναν αντισυμβατικό ερωτικό βίο, καθώς το 2007 είχε εγκαταλείψει την επί 29 χρόνια σύζυγο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του, την πολιτικό Σεγκολέν Ρουαγιάλ, για χάρη της ερωμένης του, δημοσιογράφου Βαλερί Τριερβελέρ. Απ’ ό,τι φαίνεται, η «εθνική ξελογιάστρα» της Γαλλίας Τριερβελέρ δοκιμάζει το ίδιο κρύο πιάτο της απιστίας που της σερβίρει ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας. Οι παπαράτσι του εβδομαδιαίου κουτσομπολίστικου περιοδικού «Closer» φωτογράφισαν κρυφά τον Φρανσουά Ολάντ με τη Ζιλί Γκαγιέ, κάτι που έκανε τον Γάλλο πρόεδρο να απειλεί με προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά των εισβολέων στον ιδιωτικό του βίο. Φυσικά, το ίδιο έξαλλη έγινε και η Βαλερί Τριερβελέρ, καθώς είδε κρεμασμένα στα περίπτερα τα αδιάψευστα σημάδια από το κέρατο που πιθανότατα υφίσταται ως ερωμένη και πλέον απατημένη.
Εξυπακούεται ότι η σχέση του Ολάντ με την Τριερβελέρ διέρχεται εξαιρετικά σοβαρή κρίση και είναι χαρακτηριστικό ότι η Βαλερί δεν πρόκειται να τον συνοδεύσει -όπως συνήθιζε- στο ταξίδι του στο Βατικανό, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 24 Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Γάλλων δημοσιογράφων, η Τριερβελέρ δεν πρόκειται να συγχωρήσει εύκολα τον Ολάντ – εκτίμηση που βασίζεται στον χαρακτήρα που έχει ήδη επιδείξει, καθώς είναι πασίγνωστη η παθολογική ζήλια που τρέφει για την πρώην σύζυγο του εραστή της, τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ.
Ο Ολάντ, παρά τους λεονταρισμούς και τις απειλές ότι θα προχωρήσει σε μηνύσεις κατά του περιοδικού «Closer», απέφυγε τεχνηέντως να κάνει λόγο για την ουσία του ζητήματος και δεν διέψευσε επισήμως τα δημοσιεύματα. Οι πολιτικοί, πάντως, ανεξαρτήτως ιδεολογικής απόχρωσης, φαίνεται να στηρίζουν τον πρόεδρο, καθώς επικρατεί η άποψη ότι η ιδιωτική ζωή θα πρέπει να μένει απαραβίαστη, μακριά από οποιονδήποτε δημόσιο διάλογο. Σύμφωνα με μάρτυρα που επικαλείται το περιοδικό «Closer», «ο Φρανσουά Ολάντ επισκέπτεται κάθε εβδομάδα την κρυφή ερωμένη του, της πηγαίνει κρουασάν και σε μια προσπάθεια να παραπλανήσει τη γειτονιά παίρνει μαζί του και έναν σωματοφύλακα. Μαζί περιμένουν στην είσοδο του σπιτιού την ξανθιά ηθοποιό».
Η Ζιλί Γκαγιέ, ερωμένη του Γάλλου προέδρου,σε σκηνή από την ταινία «Novo» όπου εμφανίζεται σε προκλητικές σκηνές
Οπως ήταν φυσικό, οι αποκαλύψεις του «Closer» έπεσαν σαν ατομική βόμβα στη γαλλική κοινωνία, προκαλώντας σεισμό και αλυσιδωτές εκρήξεις στα ΜΜΕ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Οι Σοσιαλιστές, πάντως, δηλαδή τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος, κάνουν λόγο για πολιτική βεντέτα εν όψει των δημοτικών εκλογών του Παρισιού. «Ο Ολάντ απατά τη σύντροφό του Βαλερί Τριερβελέρ, τη γυναίκα που για χάρη της παράτησε στα κρύα του λουτρού τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ, την επί δεκαετίες σύζυγο και μητέρα των τεσσάρων παιδιών του;» αναρωτιούνται τα γαλλικά media. Εχοντας ήδη κατακτήσει διά περιπάτου τον τίτλο του πιο αντιπαθητικού προέδρου στην ιστορία της 5ης Γαλλικής Δημοκρατίας, ο σημερινός ένοικος του Μεγάρου των Ηλυσίων βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση, καθώς δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τον Τύπο, αλλά και την παράφορη ζήλια της Βαλερί, η οποία προς τον παρόν τηρεί σιγήν ιχθύος για την κρυφή ερωμένη του συντρόφου της.
Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι φήμες για τις παράλληλες ερωτικές περιπέτειες του Φρανσουά Ολάντ είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν από τον περασμένο Μάρτιο και το περιοδικό «Closer» επί της ουσίας δεν έκανε κάτι άλλο απ’ το να τις αναζωπυρώσει και να τις επιβεβαιώσει. Το ρεπορτάζ καταλαμβάνει επτά σελίδες, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό που αποκαλύπτει τα νυχτοπερπατήματα του Γάλλου προέδρου με τη γλυκιά Ζιλί Γκαγιέ, η οποία μάλιστα είναι μητέρα δύο παιδιών.
olant
Ζιλί Γκαγιέ: Το κρυφό αμούρ του προέδρου
Λατρεύει το χρώμα της πορφύρας, κυρίως στις επίσημες εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί, και τις έξωμες τουαλέτες. Πήρε μέρος στο πρώτο μέρος της τριλογίας του Κριστόφ Κισλόφσκι. Η αδυναμία της είναι τα κόμικς και το βράδυ τής αρέσει να ανεβαίνει στη μοτοσικλέτα της και να κάνει βόλτες στο Παρίσι. Η γνωριμία της σταρ Ζιλί Γκαγιέ με τον Φρανσουά Ολάντ έγινε τον Απρίλιο του 2012, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του για την προεδρία. «Γνωριστήκαμε έξω από ένα ραδιοφωνικό στούντιο όπου απολαμβάναμε το πρωινό μας. Είχα απέναντί μου έναν άνθρωπο σεμνό, που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Εκτοτε, κάθε φορά που τον έβλεπα, σκεφτόμουν ότι είναι κάποιος με μεγάλη δύναμη, κάποιος πολύ ισχυρός», έχει δηλώσει παλαιότερα η Γκαγιέ για τον Ολάντ, αποκαλύπτοντας πώς υπέκυψε στην, ελάχιστα οφθαλμοφανή, γοητεία του.

Η 41χρονη ηθοποιός απασχόλησε τα γαλλικά ΜΜΕ για πρώτη φορά πριν από περίπου έναν χρόνο, η ίδια όμως είχε διαψεύσει τότε ότι διατηρούσε παράνομη σχέση με τον Ολάντ. Προκειμένου να κάνει τις κακές γλώσσες να πάψουν, η Γκαγιέ είχε καταθέσει αγωγή για παραβίαση του ιδιωτικού της βίου. Εκπρόσωπος της Εισαγγελίας του Παρισιού είχε δηλώσει τότε στο πρακτορείο Reuters ότι η ηθοποιός «κατέθεσε αγωγή κατά αγνώστων» για τις φήμες που κυκλοφορούσαν εκείνη την εποχή στο Twitter και σε διάφορα blogs. Οι τελευταίες αποκαλύψεις του «Closer», όμως, ενίσχυσαν τις διαδόσεις, γεγονός που θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο την οικογενειακή ζωή της Γαλλίδας ηθοποιού, αλλά και το περιβάλλον στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων. Την ίδια ώρα, πολλά δημοσιεύματα του γαλλικού Τύπου υποστηρίζουν ότι τους τελευταίους μήνες η Ζιλί είναι σε διάσταση με τον σύζυγό της.
Από το 2003 η Γκαγιέ είναι παντρεμένη με τον Αργεντινό σεναριογράφο Σαντιάγο Αμιγκορένα, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Ταντεό και τον Εζεκιέλ. Παρ’ όλα αυτά, τους τελευταίους μήνες, σύμφωνα πάντα με το περιοδικό «Closer», η Γκαγιέ διαμένει στο διαμέρισμά της έχοντας συντροφιά μόνο τους δύο γιους της.
Η Ζιλί Γκαγιέ έχει γεννηθεί στις 3 Ιουνίου του 1972 στο Σιρενέ. Από μικρή τής άρεσαν τα φώτα της δημοσιότητας. Σε ηλικία 16 ετών συμμετείχε στη γαλλική τηλεοπτική ταινία «Τα πρώτα φιλιά» και έναν χρόνο αργότερα πήγε στο Λονδίνο για σπουδές στην Ιστορία της Τέχνης και στην Ψυχολογία. Ο πρώτος μεγάλος ρόλος της ήταν στην ταινία «Εκατό και μία νύχτες» της Βελγίδας σκηνοθέτιδος Ανιές Βαρντά. Σίγουρα το ειδύλλιο με τον Φρανσουά Ολάντ αναμένεται να εκτοξεύσει τη διασημότητά της – αν και όχι ακριβώς με τον τρόπο που η ίδια ή οποιοσδήποτε άλλος θα επιθυμούσε.
 http://www.makeleio.gr/?p=50095