13 Ιαν 2014

ΠΩΣ ΑΠΑΝΤΑΕΙ Ο X .ΖΩΗΣ ΣΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ «ΔΕΞΙΑΣ ΕΛΙΑΣ» Ζώης: Η νέα γενιά να μπει μπροστά

http://www.larissanet.gr
Η διαγραφή του Βύρωνα Πολύδωρα από τη ΝΔ ήταν η σπίθα που φούντωσε τα σενάρια για δημιουργία ενός τύπου «Ελιάς» στα δεξιά, αντίστοιχου με αυτόν που σηματοδοτεί η «κίνηση των 58» στην Κεντροαριστερά.
Τα ονόματα που ακούστηκαν όσον αφορά στις....
ζυμώσεις που θα πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα για τις Ευρωεκλογές είναι αυτά των Βύρωνα Πολύδωρα, Πάνου Καμμένου, Γιώργου Καρατζαφέρη, Νίκου Νικολόπουλου και Χρήστου Ζώη, των στελεχών εκείνων δηλαδή που βρίσκονται με τον έναν ή τον άλλο τρόπο μακριά από την παράταξη της ΝΔ.
 Με άρθρο του στην εφημερίδα «Ελλάδα Αύριο» ο Χρήστος Ζώης τοποθετείται στο παραπάνω σενάριο προτείνοντας όλοι να κάνουν ένα βήμα πίσω, φεύγοντας από την πρώτη γραμμή και δίνοντας την ευκαιρία σε νέα στελέχη να ηγηθούν μιας εθνικής προσπάθειας. Το σχετικό απόσπασμα του άρθρου: «Ο Λαός δεν ψάχνει για Ελιές δεξιάς ή αριστερής απόκλισης.
 Αναζητά αξιοπιστία και φερεγγυότητα, Πατριωτισμό και ανιδιοτέλεια. Όσοι θέλουμε να παλέψουμε για την Πατρίδα και φέρουμε λιγότερη η περισσότερη ευθύνη για το ότι η Πατρίδα βρίσκεται σήμερα εδώ, μπορούμε να το κάνουμε, πιο αποτελεσματικά, προσκαλώντας τη νέα γενιά να βγει μπροστά, εγγυώμενοι ότι θα είμαστε ένα βήμα πιο πίσω δίνοντας ,παράλληλα, τον καλύτερό μας εαυτό για να πετύχουμε και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Με σχέδιο ανασυγκρότησης της Ελλάδας τόσο θεσμικής όσο και παραγωγικής .Χωρίς αλαζονεία χωρίς εγωισμούς χωρίς μωροφιλοδοξίες, τις οποίες εξ άλλου δεν ενστερνίζονται ούτε οι Πολίτες. Έχουμε, λοιπόν, μία ευκαιρία να αποδείξουμε στην πράξη ότι σ΄αυτόν τον ιερό Αγώνα δεν υπάρχει το «Εγώ».
 Θα τα καταφέρουμε: Η Νέα ΜΕΡΑ απολύτως οριοθετείται και σηματοδοτείται ,ως Κίνηση Πολιτική και ως Κόμμα, από την επιδίωξη, αυτού του ιδανικού». Όπως είναι προφανές ο Λαρισαίος πετάει το μπαλάκι στους υπολοίπους και τους ζητάει ευθέως να αφήσουν στην άκρη τις προσωπικές φιλοδοξίες.
 Αυτός, λένε άτομα που είναι σε θέση να γνωρίζουν τις κινήσεις του Λαρισαίου, είναι και ο κεντρικός άξονας που διέπει όλες τις επαφές του Ζώη το τελευταίο διάστημα, επαφές που έχουν πυκνώσει και με βουλευτές της ΝΔ.
 Λ.Π. - See more at: http://www.larissanet.gr/2014/01/12/zois-i-nea-gennia-na-mpei-mprosta/#sthash.YJfpTrYz.dpuf