14 Φεβ 2014

Γιάννης Μανώλης: "Ενωση για Καθαρά Χέρια"

Την αισιοδοξία του ότι θα περάσει στον β’ γύρο των εκλογών για την Περιφέρεια Πελοποννήσου εξέφρασε χθες στην "Ε" ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιάννης Μανώλης.
Επιβεβαίωσε δε, όπως είχε γράψει και στο Twitter, ότι το όνομα του συνδυασμού του θα είναι "Ενωση για Καθαρά Χέρια".
Η επίσημη ανακοίνωση για την υποψηφιότητά του -όπως σημείωσε- θα γίνει πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα σε συνέντευξη Τύπου.  
Ο κ. Μανώλης αυτό το διάστημα έχει συναντήσεις για την υποψηφιότητά του με πολιτικούς και αυτοδιοικητικούς παράγοντες, σε πόλεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Εκτιμάται ότι ο συνδυασμός του θα είναι αντιμνημονιακός, με πυρήνα τη λαϊκή - καραμανλική Δεξιά και την Κεντροδεξιά, αλλά και με ανοίγματα σε ευρύτερους χώρους και πρόσωπα τα οποία σε περιφερειακό επίπεδο διαφωνούν με την πολιτική και τον τρόπο διοίκησης και άσκησης εξουσίας του νυν περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.
Ο Γιάννης Μανώλης είναι στέλεχος της Ενωσης για την Πατρίδα και το Λαό, της παράταξης που προέκυψε από τη συνεργασία του Βύρωνα Πολύδωρα και του κόμματος "Νέα ΜΕΡΑ" του Χρήστου Ζώη. 
http://www.eleftheriaonline.gr
Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ http://www.eleftheriaonline.gr/politiki/aftodioikisi/perifereia/item/33438-giannis-manwlis-perifereia