6 Φεβ 2014

Τί δηλώνουν οι Αντιπεριφερειάρχες για την υποψηφιότητα Τζιτζικώστα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

Η Νέα Δημοκρατία έχει  ανάγκη υποψηφιότητες όπως του Τζιτζικώστα

Προσταγή της κοινωνίας οι υποψήφιοι να μην έχουν κομματικές ιδιότητες

Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορταζ της Karfitsas:

Στο πλευρό του Απόστολου Τιζτζικώστα στέκονται οι αντιπεριφερειάρχες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι μίλησαν στην «Κ» για την υποψηφιότητά του.
«Ο περιφερειάρχης έχει την υπογραφή όλων μας για να συνεχίσει το έργο του. Είναι απαίτηση και προσταγή της κοινωνίας οι υποψήφιοι να μην έχουν κομματικές ιδιότητες. Αυτό άλλωστε δήλωσε και η ΝΔ», τόνισε ο Γιώργος Τσαμασλής.
Μιλώντας στην «Κ» η Τζελίνα Μακραντωνάκη τόνισε ότι σε ένα χρόνο ο Απόστολος Τζιτζικώστας απέδειξε τις δυνατότητες του στη διοίκηση και την ακεραιότητα του χαρακτήρα του. «Είναι ένας άνθρωπος που χρειάζεται η περιφέρεια και η πόλη, όμως έχει αρχίσει ένα έργο που πρέπει να συνεχιστεί. Είμαστε όλοι μαζί του γιατί έχουμε και ένα ικανό αρχηγό και είμαστε περήφανοι που είμαστε στην ομάδα του», είπε η κ. Μακραντωνάκη και συμπλήρωσε ότι οι αυτοδιοικητικές εκλογές στηρίζονται σε πρόσωπα.
«Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έχει αποδείξει με το έργο του ότι τον έχει ανάγκη η ΝΔ και όχι αυτός τη ΝΔ», σημείωσε χαρακτηριστικά. «Κατεβαίνουμε ως έχουμε με τον Απόστολο Τζιτζικώστα, ακόμη και αν η ΝΔ στηρίξει άλλον υποψήφιο», τόνισε ο Γιάννης Γιώργος.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Φάνης Παπάς ο οποίος υποστήριξε ότι επιθυμεί τον σημερινό περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας επικεφαλής.
Από την πλευρά του ο Κώστας Καραπαναγιωτίδης υποστήριξε ότι πρόκειται για ένα αξιόλογο πρόσωπο με δυνατότητες και ικανότητες που όλα αυτά τα χρόνια έχει αποδείξει το έργο του στην τοπική αυτοδιοίκηση. «Θα ήταν ιδανικός για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας», είπε.
«Ο Απόστολος Τζιτζικώστας δίνει καθημερινά τη μάχη του με τους συνεργάτες του. Όλοι δηλώνουμε παρόντες σε μια δύσκολη περίοδο του Καλλικράτη και της καθημερινότητας. Έχουμε αγαστή συνεργασία με την κεντρική εξουσία και τους φορείς και πολλές φορές ξεπερνούμε για το καλό των πολιτών τις κομματικές μας ταυτότητες», είπε η Σοφία Μαυρίδου και συμπλήρωσε: «Δηλώνουμε παρόντες και παρούσες στη μεγάλη προσπάθεια του περιφερειάρχη».

Από το karfitsa.gr