7 Φεβ 2014

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ;ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ;


Θέλει λεει να κάνει ανασχηματισμό ο Σαμαράς για να σωσει το πλοιο.Δεν σωζεται το πλοιο, αλλα τέλος παντων.Δεν υπαρχει δεξιός ,γνησιος και φυσικα οχι πολιτική ανοιξη, που θα ψηφίσει τον Αντωνη.Τα ποσοστα που θα καταγράψει ,θα ειναι τα χειροτερα της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που φυσικά κάνει απο ..
χόμπυ ,αφου και τα προηγουμενα ποσοστά του τα χαμηλότερα ηταν…Να βγάλει λέει τον Στουρνάρα και να βάλει ποιον;Γιατι υπάρχει ανθρωπος που πιστεύει οτι οι αθλιότητες που διέπραττε ο Στουρνάρας, ηταν απο το κεφάλι του;
Οτι δεν ειχαν την εγκριση Σαμαρά;
Κι αν δέν την ειχαν, γιατι σε βαρβάτες,οχι αστειες περιπτώσεις ,αθλιοτήτων δέν εβγαινε ο Αντώνης να ανακοινώσει οτι ..»με εντολή πρωθυπουργού δέν ισχυει αυτο η το αλλο;).
Ο Βορίδης ειναι καμένος.
Οταν πάψουν τα ΜΜΕ να χρωστούν στην κυβέρνηση, τότε οι φωτογραφίες με την τσεκούρα στο χέρι θα τον συνοδεύουν μέχρι δευτέρας παρουσίας.
Το αστείο ειναι πως ηθελε να το παιξει λεει και εκείνος που θα ….μάζευε τους Καραμανλικούς…
Ο ερμος ο Μαρκόπουλος ειναι η πιο γραφική περιπτωση του κόσμου…
Ο Αδωνις παει δέν παει σπιτι του, το ιδιο ειναι ,αφου εχει ηδη ,mαζι με τον Στουρνάρα ,εκθεσει την κυβερνηση.Δεν υπαρχει ανασχηματισμος για να σωθει η κυβέρνηση.Μονον αξιοπρέπεια υπάρχει για να οδηγήσει καποιοuς αρχομανείς στο σπιτι τους…Εαν υπαρχει λιγη τσιπα δηλαδη….