23 Φεβ 2014

Τζαμτζής: Το μόνο που είπε ο Καραμανλής ήταν να στηρίξουμε την παράταξη για να βγει η ΝΔ πρώτη στις Ευρωεκλογές(σσ Τζαμτζήκο λες ψέμματα...)


Για το δείπνο του πρώην πρωθυπουργού με βουλευτές της Ν.Δ., στην ταβέρνα της Ραφήνας "Παλιές Αναμνήσεις", μίλησε ο Δάνης Τζαμτζής στην πρωινή εκπομπή του Mega. "Ο ίδιος είμαι κυνηγός, υπήρχε λίγο αγριογούρουνο, λίγος λαγός, είχαμε συζητήσει...

για ένα τραπέζι πριν από τα Χριστούγεννα, δεν έγινε πριν από τα Χριστούγεννα, το κανονίσαμε τώρα για να μη μας πιάσει το Πάσχα και η Σαρακοστή".

Οσο για το πολιτικό μενού, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες. "Ο πρώην πρόεδρος και πρώην πρωθυπουργός αποφεύγει να συζητήσει θέματα πολιτικής. Καμία κουβέντα δεν έγινε για περιφερειακές και δημοτικές εκλογές. Το μόνο που μπορώ να σας πως είναι ότι ο κύριος Καραμανλής είπε κάποια στιγμή ότι πάση θυσία πρέπει να βάλουμε όλοι πλάτη να στηρίξουμε την παράταξη, να αγωνισθούμε για τις ευρωεκλογές, ώστε η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει τις ευρωεκλογές".

parapolitika.gr